KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Ascyra #8179 Sziasztok!
Nézd Chamber neked van időd, pénzed meg szerencséd.Ha én is full g50 be lennék 54 es szinten mint sokan a guildünkbe, akkor valószínűleg nem At-ztam volna. Mellesleg nem nyaltam senkinek a seggét se acc-ért se cuccért. Továbbá nem érzem magam baromnak mert ott játszottam. Bizonyossá vált hogy a mage karaktert akár ki is hagyhatták volna a Kalból mert annyira ratyi még 89-es szinten is.Érted 89-es szinten ratyi akkor mit akar az ember normál szerveren???Illetve a védő lovag gyenge ,a Vagának meg 54 től nincs új skillje és nagyon unalmas. Csapsz vele 40-50 órát és lépsz 1 szintet de semmi változás.Jó 1 hjszálnyival erősebb lesz. A támadó ijász 2-es skilljei alig jobbak az 1 esnél a védő meg csak 62 felett élvezetes ezek után minek legyek a gép előtt évekig mire elérem a 62 őt. Ti nem 1 éve toljátok és az életetek részévé vált a Kal. Sajnos én későn jöttem erre rá hogy gyúrás és eddzés helyett Kaloztam a nagy semmiért. Számomra akkor lenne értelme ha lenne 1 60-as karim és este mikor hazaérek akkor 1-2 sört iszogatva assáznám az embereket kicsiket, nagyokat egyaránt.
Lehetne a Kal jó sőt nagyon jó játék. De látjátok beraktak most is vmi Dogebbi fixing toolt. Na ezzel már el lehet törni a fegyvert!! Mindenkinek ajánlom ezt vegyétek fegyvert lehet törni vele nagyon super. Ilyen frissítések mellett az amúgyis unalmas utés folyamatosan még unalmasabb lesz. De ezek után tuti lesz olyan ember aki azzal fogja eltörni a fegyverét:)(nem biztos hogy törheti a fegyvert csak ezt hallottam, nem igazán vagyok fent a haninon)
Csak nézzétek meg a Kalonline hivatalos siteján a videókat. Köze nincs ahoz a grafikához... Az van, hogy az európai szerver nem igazán érdekli az inix softot.
Egy kicsit a hackelésről: Chamber tudom te nem hiszed el ezt a hack dolgot.
De vegyük azt hogy az ember jáccani akar a Kalal. És beáll valamelyik külföldi guildbe. Namármost lesz 1-2 hawerod, felmentek ts re lehet azt mondják h szerezz be icq-t ...
Ezeken keresztül megszerzik az ip-címedet ezek után valamilyen progival megszerzik az ID-t meg a PW-t ha rosszul jársz akkor az e-mailedre is benéznek és ha esetleg nem törölted le a secret numot akkor azt is megtudják:P jó mi? szerintem aki ezt csinálja arra rá lehet mondani, hogy hacker. Ezek után minden védő progit ki lehet iktatni csak belép 1 nyitvahagyott átjárón és átállítja a dátumot és a tűzval kikapcsol:) De számtalan más megoldás van. A router mögül is meg lehet tudni az ip-t 1 500k-s progival.
Ennek ellenére én még mindig szeretek Kalozni...folyt köv ...