• v150r
    nézd chamber. én ebbe a játékba _soha_ nem fogok annyi időt beleölni, hogy legyen egy igazán magas szintű karim. viszont, mivel egy éve játszom, hallottam/láttam egyet s mást a magas szintről. megvolt a lehetőség, kipróbáltam. tetszett, h az 50-et nem fél évbe kerül elérni, hanem egy hét alatt ott vagy. bele se merek gondolni, hogyha nekem 50-ről 60-ra volt kb 1,5 hónap eljutni az at szerveren, a 20x xp+xpkő mellett, akkor mennyire qrvasok időbe telik ugyanez xpkő nélkül az internacionális szerveren. arról nem is beszélve, hogy egy csomó item (scrollok, extra potik) soha nem lesznek elérhetők számomra, mert kalcash-t nem váltok, annyi pénzem meg soha nem lesz, h minden napra megvegyem az adagomat.
    így, hiszed-nem hiszed, SOKKAL élvezetesebb volt a játék, megnézhetted, h miket kell majd ütni 50 felett, minél mire van esély (mert attól még, h emelve volt a droprate, maradt minden ugyanaz), mehettem warozni (2 halál, 14 sikeres pvp), rohangálhattam kedvemre full fehérben, ilyen guildekbe léphettem bele, h hall of fame, eliteexposure, valamint megnézhettem, h milyen az, amikor egy fél délutánt azzal töltöttem h 14/14 legyen a kard és legendary. + csinálhattam egy csomó olyan dolgot, amit az internacionális szerveren egy jó darabig/vagy soha nem fogok tudni.
    ez sztem nem csalás, mert attól még a sima szerveren ugyanúgy marad minden. ez kiváncsiság.