• fakundo
    azért választottam naraeha-t, mert volt egy mágusom 14-es szinten, és kb 3 hónapig nem játszottam a játékkal(ott haninon voltam), fellépek a szerverre, és mit látok, minden cuccom köddé vált. "se pénz, se posztó" a karakterem még most is megvan, de fegyver páncél és pénz nélkül cseszhetem az egészet, s én nem vagyok az a kéregetős fajta!
    naraeha-n van még egy lovagom 12-es szinten, s egy kietlen helyen mondom feltöltöm egy kicsit a lovagot cuccokkal(az íjászomnak volt egy kevés pénze, fegyvere páncélja fölöslegbe:))az íjásztól kidobáltam a cuccokat, beléptem a játékba a lovaggal, és egy g33+2-es kard szőrén szálán eltünt, úgy 50000 geonnal együtt, persze a quest cuccok, small medicinek, egy g29 es stick(alap, eladásra az is jó)s még egy pár dolog megmaradt furcsamód! közel és távol senki sem tudta felszedni ez tuti, ugyanis Narouthnál a viz mellett a nagy baszott fejek környékén van egy út, melynek a végére vittem mindkét karakteremet, oda ahol a madár sem jár, és 15 mp alatt váltottam karakert, vagyis a kib... szerver szórakozik szerintem:( na ennyit a panasznapról:)!!!!