• Cnensus
    halika mindenkinek, nah lepucoltak akk télleg mind a 6 kariomat -.-'
    dodo tol kaptam full armort meg egy kardot, mostmar csak egyetlenegy kérésem lenne akinek van barmijen kis xar allatkaja ami nemkell azt ha nekem adná annak orulnék, max 1milkat tudnék érte adni...
    DozenKeramara a nevem a jatekba.
    nagyondenagyonjolenne ha valhogy visszaadnak a cuccaimat-.-'
    tigris g18 50%, madár g6os madarka, panther g16os, +sok kistojasok kb 2-3. , knight savage truth sword xarrátuningolva pont olyan volt siganak is csk asszem nekem volt+1otp vel tobb benne, 3 str öv, 4str gyuru, healthy knight trinket, +2agy ijjász full g42, healthy knight armour g46+ fullset, arch trinket, +2intes mage kesztyu és cipo g42 +fullset, egy rakat g46os cucc ijjasznak magénak bekészitve,, 10Milka koruli pénz, rakat halm ,5k medi , 1k halászhálo^^, sok stick g37 expert solaros stick, na szoval sokminden ment a picsába csak azé mert nemvoltam 4-5 honapot szval bekaphatja a kal....
    2 knight 2 mage 2 ijjasz karim van amugy, 1 accot meg elajandékoztam öcsém haverjanak.
    szval ha valkinek lenne felesben valmi tojasszeru képzodménye azt megkoszonném
    tovabbi fantasztikus szorakozast ezzel a kibebaszottul idegesito jatekkal mindenkinek^^
    köszönöm :)