• DamageAdept
    2: Mindenki at fikáz akit akar és akihez joga van így viszonyulni, én is ahhoz szólok hozzá akihez szeretnék mert ember vagyok és ti is azok vagytok mellesleg a fórumra regisztrálással elfogadjátok a felmerülő válaszokat. Ha összetalálkoznánk nem karakterek lennénk, hanem sanyi peti tomi... ha valami baj van azt meg kell beszéljük normális emberi módon, mert megadatott nekünk az élettől hogy ilyen formában tudjunk kommunikálni aki nem használja ezt ki és azzal indít hogy a te anyád, az kizárja magát a társasági élet alól. Minden ember más és más, gyárilag vannak az embereknek hibáik, ezt a konstans fikázók körének szánom, miért kell így beszélni a másikkal? ha indulatos vagy szedj be valamit vagy fejeld meg a betonfalat, ne egy másik embert ócsárolj mert monitoron keresztül nem képzelheted hogy te jobb ember vagy bárkinél is.
    3 a játékot nézve: én magyar vagyok, gondolom ti is. ha szembejön az utcán egy magyar (sokszor előfordul) nem csókolom szájon azért mert egy nemzet tagjai vagyunk. Nem ismerek, legfőképpen nem szeretek mindenkit, nem is ez a dolgom de amíg bárki normálisan közeledik addig én is tissztességesen bánok vele. A játékban segítsük egymást, szerezzünk egymásnak boldog perceket, de ne kezdjünk azon vitázni hogy "te most miért nem nyalod ki a seggem? hiszen magyar vagyok ezért ez a dolgod!" - bocsánat de ezt látom - nem kell mindenkinek mindenkit szeretnie, ahogy azt az életben sem tesszük. A KalOnline egy játék mely nem tekintendő tanulságokkal teletűzdelt példamutató jócselekedetnek. Nekem is vannak barátaim akikkel együt játszok és vannak unszimpatikus egyének is, ez is egyfajta közösség és ha mindenki elkezd birka módjára viselkedni akkor én nemsokára - gondolom nem leszek egyedül - elharapom az egérzsinórt és inkább keresek egy viselhetőbb emberi környezetet (monjuk a hajléktalan szállón), szerencsére erősen visszatartanak ettől az itt megismert barátok.
    Nem akartam ezzel senki életébe belepofázni csak felívni a figyelmet arra hogy vegyünk vissza a kezdeti lendületből és induláskor kezeljük emberként a másikat, szerintem akárki megérdemli ezt a bánásmódot.