KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Sziasztok, azért ragadtam billentyűzetet hogy lightos gondolataimat megosszam veletek és esetleg valamiféle pozitív hatást váltsak ki velük.
1. gondolat: belegondolt már itt valaki hogy EMBEREK vagyunk? legyen akármilyen szar is, itt mindenki kivétel nélkül HÚS VÉR EMBER. gondolom azért fogtatok egeret hogy szórakozást kikapcsolódást találjatok. NEM vagytok LOVAGOK/ÍJJÁSZOK/MÁGUSOK egytől egyig emberek vagytok és nincs semmiféle level-etek, ez nem egy létező dolog. Mielőtt bárki olyat mond, hogy "tudjad már kivel beszélsz kisgyerek" "nézzél szét ki milyen level és úgy beszélj" előbb tegye le a kalt tálcára és menjen ki, nézzen bele a tükörbe és jobb esetben ne kapjon sírógörcsöt. Te nem vagy senki csak egy egyszerű ember, az hogy mennyit ülsz egy gép előtt ami téves hitekbe ringat engem egyáltalán nem érdekel.
A későbbiekben osszátok meg nyugodtan velem a véleményetek igyekszem illendően válaszolni, ahogy kell. De kérek mindenkit hogy nekem ne fölényeskedjen azzal hogy ő ekkora meg ekkora,amit itt elérsz az nem eredmény és semmi jelentősége az életben. Ha netán valakinek komoly baja lenne nyugodtszívvel megadom neki a címem, ha akkora a gondja baja jöjjön el én pedig kiütöm az össszes fogát, meglátja majd hogy mennyit ér 20k medivel az életben... az élet nem a kalról szól, aki szerint igen az sürgőssen dörömböljön egy orvos ajtaján.