KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
puna #7081 megroskadtam !!!!
testem lassan vonaglik. hogy hova fejodik a magyar becsulet,es egyaltalan a magyar mentalitas. erdekes stori tortentma velem, es ezt kivanom most megosztani veletek.
d4 2 szintjen van egy hely ahol csak 1 db wolker jelenik meg, egesz jol lehet fejlodni illetve akar dropot is varni. sp5 nevezetu baratom par nappel ezelott oda tevedt amikor epp a felesegem harcolt. meg kertminket hogy amikor elmegyunk akkor szoljunk mar neki hogy tudjon o is csapkodni ott. mi adtuk a helyet es alap dolog volt hogy magyar usson ott.
teltek a napok, ma sp5 baratunk ott volt a helyen es mi megkertukhogy ha vegez akkor szoljon mar nekunk es akkor mi is ott lenenk egy kicsit csapni.megegyeztunhk hogy szol, erre egyszer azt mondja nekem hogy van eg yidegen ember aki 1 milliot ajanl neki ha atadja a helyet, es mivel neki kell a love ezert nem adja nekunk a helyet max csak akkor ha tobbet kinalunk
erte.
hat en azt mondtam neki erre hogy ha a magyarok iranti szeretete ennyit er akkor en adok neki 2 millat, amire o azt mondta hogy rendben.
eltelik par perc es kozli velem hogy 3 millat ajanlanak erte, es neki adja oda a helyet.
1 szegyen hogy ilyen emberek vannak
2 miert nem kert lovet tolem es adtam volna neki (majd vissza adja cimszoval)
3 a guildje miert nem segit neki?
4 hogy van az arcan bor eg ymagyartol kerni egy helyert penzt kerni ?
szegyenlem hogy magyar vagyok es szegyen hogy igy allnak a magyarokhoz a MAGYAR LOVAGOK a mas magyar playerekhez.
sajnalom
es en kerek bocsanatot masok helyett
Bocsanat mindenkitol