KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Cingar #6966 Kedves VninjaHUN!
Te vagy a leggerinctelenebb magyar akivel eddig talalkoztam az uj serveren!mikor meg megalapitottuk a legelso magyar guildot emlexem te is ott voltal es csak a szart kavartad!tobb emberrel is vitaztal a vegen mar senkit nem tiszteltel es a pofamrol egne a bor ha engem kirugnanak az egyetlen es elso magyar guildbol!nincs neked lelkiismereted?kepes vagy ellopni egy magyarnak a g12es tigeret raadasul akinek eddig jopofizol es tudod hogy megbizik benned??(tudom kalonline alkotmanyat ne bizz meg senkiben de ha nem bizol meg senkiben nem is lehet jo "baratsagokat" kialakitani kalban sztem)elloptad orulsz a fejednek gratulalok aztan terelsz a haverjaidra majd miutan 5 ember akiknek kozuk van az egeszhez teged vadol te azert is eroskodsz.nem vagy kepes senkit tisztelni?sertegetsz mindnekit ha valami nem tetszik,es mikor mondom neked hogy szinte mindneki utal teged vedd mar magad eszre pls erre ennyit mondasz " mert mindenki irigy ram...."ehez a tigeres ugyhoz nincs kozom de a tobbi embert relativa jol ismerem inkabb hiszek nekik nem iteltelek el a mai napig mint ahogy masok tettek...hat tevedtem.eggpartyzunk r8ban ahol esett az a bizonyos g50es bow amit irtam forumra.nem ebszeltuk meg hogy g50en osztozunk tobbi jatekosnak egy szava nem volt.te egybol "velem osztod velem osztod...".en teljesen normalisnak tartom hogy partyn belul osztozunk ha magyarok vunk ez nem is a problema.de mikor felhozza haverom a tigeres temat te leosztod es elsetalsz mellole es meg se probalod bebizonyitani hogy te artatlan vagy.megmondtuk mossd magad tisztara es megkapod a bow 50% at .nem eltel vele tehat az en velemenyem hogy semmi jogod kovetelni barmit is!de ami a legundoritobb hogy partyzok odatolod a keped es bejelented a tobbi embernek hogy " kastor is a scammer".hat hibaztal mert ismerosokkel partyztam es ok tudjak az igazat.es irogatod a pmeket hogy "ugye milyen rossz ha megvadolnak?".tudod nem az a rossz ha megvadolnak hanem az ha jogtalanul de te ezt ugyse fogod megerteni!remelem olvasgatod a shutokat a napokban mert mar parat ellottem csak a te kedvedert! bocsanat a sok dumaert remelem masok tanulnak ebbol.remelem elolvasod Vninja es kitalalsz valami hiheto meset amit meg en is beveszek.hajra .....