KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Chamber #6625 Egyetértek, így lehet elérni hogy előbb-utóbb tényleg ütőképes guild legen belőle.
1x nekemis sikerült felemelni a lvl limitünk 30ról 35re (pár hónapig mondogattam előtte hogy kéne). Aztán 1-2hét múlva megint azvolt hogy legyen lvl30, mert van egy csomó helyünk, nincs tele a guild...
Azóta nemigazán foglalkozom azzal hogy ütőképes guildot csináljunk, mert ÍGY NEMLEHET!
Van kb 10 50+os tagunk aki komolyan játsszik és fejlődik is szépen folyamatosan.
Sajna a "mage nem sebez (szinte) semmit lilán" szabály miatt már velüksem tudok partyzni. Sokszor partyznak D3 F6on ami nekem még bőven lila tehát mage-el nem sebzem -> nem tolom oda a pofámat XPt leechelni. (a kicsik meg folyamatosan ilyet akarnak. Nemtom ők mértnem tudnak maguktól semmit csinálni ha én tudok???)
Helyette szépen eggelek D1 R7/8ban és legalább meglesz a G31.
A 30+os tagok jönnek mennek, belépnek egy darabig játsszanak aztán eltűnnek (lvl30-50 között vannak mindig az inaktív tagok akiket előbb-utóbb kiszórok). Éppen ezért nemis érné meg húzni az ilyeneket. Meg egyébkéntsem húzok semmit :P
Ahogy azt már többen is mondták játékban: "kicsit sokat akarnak mostanában a kicsik"
Mindenki full G42+2, tuning G40 fegyóval szeretne indulni...
"bazdmeg adsz pénzt G11 állatra? kéne" <- ezt így a "szia" helyett köszönésnek.
Ezeket már rég meguntam, és ahogy mondtátok tényleg tojok rájuk.
Kicsiknek segítünk... infókkal szívesen a játékról, de dolgozni (XPt szedni / cuccot venni) nemfogok senki helyett. Ez van sry.
És most akkor komolyan:
Sok sikert az új guildhoz!