Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maintance
"Reason : Replacing equipments"

^^Megint reménykedek vmi javulásra régi szerveren, de úgyis hiába :/

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Kíváncsiak vagytok, hogy kik játszanak a Kal-al valójában, és hol laknak? 😊

Csatlakozz te is! http://www.frappr.com/kalonline#x=1.71&y=53.15&z=12&t=1&pin=626198_orig

Ezért kell hogy áttérjetek a (____Reklám helye ez itt kérem.____) Gmail-re kéremszépen. <#vigyor3>

Bucser
Spammeléssel nem mész semmire nem fogsz hamarabb választ kapni ez nem chat hanem fórum. Az agresszív smiley-t meg érdemes egy üzibe tenni a spammel vagy mindkettõ repül. Egyébként freemailes címre nem fog jönni mail.. Nekem már a golden member-t sem sikerült kiváltanom a freemailes címmel😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Várj!NO PARA!annyi van beirsz 1 e-mailt(javallom a hotmail-t) és confirm ha nincs vele regelve akkor kkirja ,hogy el lett kuldve az email cimre arra amit megadtál a secret number! majd azt meglesed tartsd nyitva az ablakot nyisd meg másikban a kalonline.com-ot és ezt ujra igy UGYANEZEKEL Az adatokkal!!! majd ujra be az email-t és ugye elkudték oda a Authentication Number és beilleszted és LÁSS CSODÁT VAN 1 ID-d!!! <#vigyor2> Ugye mien nehéz volt?😊 rem segithettem... Jo játékot mindnekinek!
hiába nyomok a e-mail-nál a "confirm"-ra, nem csinal semmit!!!!

??????
Segítsetek légyszi!!
Nem tudok regisztrálni , mert valami számot kér !!

A DOMA oldalán írja, hogy jelentkezzek be, és utána kapok authentication-t.

De odáig sem jutok, hogy ID, és PW csinaljak, mert nem enged tovább!!!!

Mi a megoldás????
THX!
köszi!
HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyanba mar biztos nem... Azt mar nem lehet hordani...
Ez egy regi tuning assa mask 😛

Még nem láttatok ilyet? 😊 Vannak akik ilyenbe tolják. ^^

elégé<#wow1>
lol nemjött föl a kép <#wow1>
Sziasztok.Elég furcsa 😊
Ugyan nem ide vág, de mindenkinek széles figyelmébe ajánlom a "The Art of Fighting" címû koreai filmet. Egy eszméletlenül realisztikus filmrõl van szó. Egy srácot, az iskolájában mindig megvernek-megaláznak a társai elég brutálisan. Egy nap jön egy elég szabad gondolkodású, nem igazán bûnözõ alkatú emberke, de a rendõrség mégis a nyomában van. Segít a srácnak, hogy megtudja védeni magát, és a végén a gyerek megbosszulja az addigi tortúrát. Felirat van hozzá.

Minden jót.

VAN SERVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hol lehet leszedni INGYEN a lienageII-t?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

szarfaszu huzott szemü koreaiak mi a tökömet csináltak ezzel a szerverrel?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

THeArrow
:/ ideges vok má naon <#violent><#violent><#gun>

elég érdekes ez a kép Chamber 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Hát Hanint nem akarják megszerelni ma úgylátom... :/
Majd azért még próbálkozom késõbb 😛

Ezmeg ma sikerült vhogy, sztem már sokan láttak hasonló bugot, de mind1 😛

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

THeArrow
óóóóóóóó menjen már a server...<#falbav><#falbav><#falbav>
még ma 42õ akartam lenni<#pardon1>

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Szia Quick! 😊

Ez a térkép legészakibb végében található meg. D4 bejárata lesz, majd ha elkészül. Nem semmi volt oda feljutni, mindig kergetett vmi.

Szerver folyamatosan döglött kb 4 óta vagy mindig akkor halott épp csak mikor én be próbálok jutni? O_o

Ince: küldés vkinek - F betû aztán "Send message/package"
"Add" gombbal hozzáadod a neve(ke)t a bal oldali részre aki(k)nek küldeni akarsz, középre beírod az üzenetet, jobbra "find item"-el kiválaszthatod mit akarsz küldeni, "set pricce"-al meg hogy mennyiért (a price itt a teljes csomag ára, tehát ha 1000 medit küldesz vkinek, akkor 1000 medi árát írd be ne 1 dbét mint shopban!!!).

A dropratet meg úgyis hiába értelmeznéd, akkorsem lesz droppod xD

valaki akinek megvan a doggis video elmondaná nekem azoknak a számoknak a cimét és elõadoját aelyikek mennek a vidi alatt?

csöcs! quick nem találkoztál még species warriorral?
ja és mi a nyügje a szervernek?<#gun>

QuickHUN
Tsá

Curbuncle ez most mi ? D4?
Még nem találkoztam vele!
Erõsek ?
Menyi xp t adnak?
Mesélj má <#buck>

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Egy kis elõzetes néktek... 😊

remélem a jövõhéten jó lesz a xerver <#wilting>
nekem se müxik
Nekem még most se mülödik...<#gonosz3>
Segitsetek,nem tudom, hogyan ertelmezzem a dropp ratet..

Monster: Castoff Baby Ghost (Level: 30, Experience: 109)

Drops: Main Group Index 29
--------------------------------------------------------
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Group #1 (Index 129, Chance- 200)
33 Geons (Chance- 835)
YeongHwaHwanDoo Stick (g29 wand, mage 1, Chance- 839)
HwanRaeHwanDoo Stick (g33 wand, mage 1, Chance- 840)
Medium Medicine (Chance- 880)
Medium Medicine (Chance- 1000)

Ja..ha valamit el akarok kuldeni vkinek, hogyan kell?

koce
Az egész szerver egy nagy lámulás. Legszívesebben akkorát rúgnék az ügyeletes szerver admin segébe, hogy szétesne.

quick a server tett róla ne legyen jó a war
Még van war...Sajnos dc hegyek,már újrainditották de az se segit.Curse resistance fölösleges ,non attrib ról meg senki se tudja mire jó.<#circling>
QuickHUN
Tsákó

Milyen volt a war?
Jól sikerült 5 szövetségessel?Sajna megint melózok ,vagyis elözõ héten lagzi volt,de jövõ héten vagyok már!
Akkor még nem leszek 55,de az 56 ot és az 57 et várom inkább!
Elöbb kinyirom a szörnyikét stagival mint focus 1 el,ezért nem is használom!
Cart kellenek ezek a skillek? :
55 os Curse Resistance,
56 os Non-Attribution Resistance,

Ez elég nagy butaság,ne döljetek be ilyen marhaságnak,ha anyud kéri az id det és a pw döt még annak se add meg!
Kivéve spy-t <#finom>!

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Mértis ne az új szervert csinálnák meg elõször !?...

Szasza pár napja tért vissza de már látszik az eredménye: 5. a toplistán, az elsõ a 66osokból =)

Elsõ DC után leléptem dolgozni kicsit... most visszajövök és "cannot connect to server" xD
Azt hittem vége lesz a warnak mire visszaérek, de úgynézki mégsem 😊

Ez egy ócska csalás senki se kap pénzt.Volt nálunk a klánban egy "okos" aki megadta egy alacsony szintü karijának a jelszavát.Azok értelmesebb szélhámosok voltak,tudták ,hogy mindenki ezt fogja csinálni ezért emailt is kértek.Nem bántották a kis karit hanem küldtek egy keyloggert ajándékba,el is bukta mindenét.
FaszFejHuN
Hvaernak bevált kapott egy millát és megvaltoztztaataa a pw jét

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

én azt mondom küld el az idet és a paswordod és nem sokáig lesz karid
gyorsan lehuzák rolad
Haver, nagyon hamar tiltólistára küldöd magad ezen a fórumon.

cart és mikor végez Chamber??<#violent><#violent>
FaszFejHuN
LOL
ezt nézzétek: www.kalonlinehack.uw.hu

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

Sajnos nem.Mire Chamber végez addigra jó is lesz.
ugye nem nekem xar csak a xerver??<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Ja..ha valamit el akarok kuldeni vkinek, hogyan kell?
Segitsetek,nem tudom, hogyan ertelmezzem a dropp ratet..

Monster: Castoff Baby Ghost (Level: 30, Experience: 109)

Drops: Main Group Index 29
--------------------------------------------------------
Group #1 (Index 129, Chance- 200)
33 Geons (Chance- 835)
YeongHwaHwanDoo Stick (g29 wand, mage 1, Chance- 839)
HwanRaeHwanDoo Stick (g33 wand, mage 1, Chance- 840)
Medium Medicine (Chance- 880)
Medium Medicine (Chance- 1000)
Én is eltünök "kicsit". Ha lehet ne pakoljatok ki. Még nem tom mikor lesz kedvem ujra neki kezdeni. Hf addig is!

Natrak

MiQ látom megint eltûntél guildból :/
Itt még azért vagy néha vagy Kalból is eltûntél? O_o

Ez most komolyan egy chat szoba lett? <#szomoru2>

Ezt nagyon kiszámoltad😊