12892
  • v150r
    56
  • v150r
    sírok.
  • Shanton
    Nem hiszem, hogy egy neven múlna a dolog.
    Ezek után meg főleg nem írom le, mert még a végén neki származik hátránya abból, hogy nem vagyok neked szimpi, amiért ideírtam a véleményemet.
    Már bocs, de lehülyézni valakit akit nem is ismersz elég korlátolt dolog...
    És még csak nem is reagálsz mikor kikérem magamnak? Grat...
  • Shanton
    Azért egész jól belelendültünk, ma 3 óra alatt volr annyi hozzászólás, mint máskor 2 hét alatt. :)
  • Dodokacsa
    a haverodnak neve is van? vagy szája? vagy keze? esetleg ott a guld chat... olvasni tud?
  • Shanton
    Már bocs...
    Nem hülyeségeket írtam, hanem a tényeket.
    Én kultúráltam írtam a véleményemet jó lenne ha te is így tennéd.

Amúgy meg teljesen egyértelműen azt mondtátok neki, hogyh a nem éri el a 40-et októberig akkor ki lesz rúgva, ezt lejjebb leírta Curbuncle is, szóval te is jó lenne ha tudnád mit írsz...
  • Dodokacsa
    na igen, ez a szitu, köszi, hogy te higgadtan leírtad :D
  • Chamber
    Már lvl cap is van? :P
    Ezt nem írták egyik updatenél sem, vagy csak nem figyeltem.
  • Chamber
    Np, igazad van, tényleg nemhiszek benne így 1 év után hogy ez lehetséges.
    Ha nekiálltok segíteni az embereknek komolyabban, előbb-utóbb jönnek azok akik ezt csak ki akarják majd használni! OK, ezeket kirúgjátok majd. De egy idő után tiis meg fogjátok ezt unni sztem. Ha nem akkor jól bírjátok :)
  • Dodokacsa
    megpróbáltam végigolvasni a kommenteket, de fennakadtam elég hamar...:/
    NA ÁLLJ! szó nem volt arról h 40 alatt kirúgunk bárkit it
    nem kéne regényeket költeni, az van, hogy teszünk egy 30as belépési limitet és van a Hungariansban 1-2 ember aki alatta van

DE NEM AZT MONDTUK NEKIK, HOGY ha nem éred el holnap a 30at ki leszel rúgva... azt mondtuk hogy próbálja meg 1-2 héten belül....

UH KEDVES Shanton ne irogass hülyeségeket, köszi...
  • Doma #6632
    Puna mennyi most?
  • Dodokacsa
    nagyon a húzásra helyeződött ki a téma...
    természetesen mi sem azzal töltjük majd napjaink, hogy éjjel nappal mást húzunk :), 1-2x belefér...
    másfajta segítség is létezik, tudom ezt megteszik közületek néhányan, de nem mindenki, vagy nem mindig, és ez a baj, de mind1, sztem zárjuk le lassan a témát ;)
  • Doma #6630
    Nem 70 a level cap? :P

• Shanton
    Na elvileg elindult.
    Valakinek van eladó pimped g46 archer cucca?
    Egy feltalizott kesztyű érdekelne legfőképpen.
  • Dodokacsa
    ja bocs, te a #6603-ből a "sok sikert" olvastad ki...
    én azt, hogy "próbálkozzatok csak noobok"
    és sztem én állok közelebb a valósághoz... ha egyszerűen beírja h sok sikert és csak magában pojénkodik nem kapom fel a vizet, de ha félreértettem volna és télleg nem volt hátsó szándék elnézést kell kérnem, és ezt meg is teszem

bocs Chamber
  • Shanton
    Még mindíg maintance van? Engem reggel 7kor dobott ki, hogy 1 órás lesz..
    Na mind1, 5ig úgyis meló :)
  • Chamber
    "A játék nem arról szól hogy lvl100 elgyél a legjobb cuccban amiben csak lehet... hanem arról ahogy ezt eléred." Ezt a játékban írta vki a CCFeknek.
    Nos ha vki megveszi neked a full cuccot meg felhúz lvl Xre az biztos tökjó... de mi a francért vagy itt ha te nem akarsz játsszani???

Jó az időzítés egyébként, van mit olvasni maintance alatt xD
  • Chamber
    Egyetértek, így lehet elérni hogy előbb-utóbb tényleg ütőképes guild legen belőle.
    1x nekemis sikerült felemelni a lvl limitünk 30ról 35re (pár hónapig mondogattam előtte hogy kéne). Aztán 1-2hét múlva megint azvolt hogy legyen lvl30, mert van egy csomó helyünk, nincs tele a guild...
    Azóta nemigazán foglalkozom azzal hogy ütőképes guildot csináljunk, mert ÍGY NEMLEHET!

Van kb 10 50+os tagunk aki komolyan játsszik és fejlődik is szépen folyamatosan.
    Sajna a "mage nem sebez (szinte) semmit lilán" szabály miatt már velüksem tudok partyzni. Sokszor partyznak D3 F6on ami nekem még bőven lila tehát mage-el nem sebzem -> nem tolom oda a pofámat XPt leechelni. (a kicsik meg folyamatosan ilyet akarnak. Nemtom ők mértnem tudnak maguktól semmit csinálni ha én tudok???)
    Helyette szépen eggelek D1 R7/8ban és legalább meglesz a G31.

A 30+os tagok jönnek mennek, belépnek egy darabig játsszanak aztán eltűnnek (lvl30-50 között vannak mindig az inaktív tagok akiket előbb-utóbb kiszórok). Éppen ezért nemis érné meg húzni az ilyeneket. Meg egyébkéntsem húzok semmit :P
    Ahogy azt már többen is mondták játékban: "kicsit sokat akarnak mostanában a kicsik"
    Mindenki full G42+2, tuning G40 fegyóval szeretne indulni...
    "bazdmeg adsz pénzt G11 állatra? kéne" <- ezt így a "szia" helyett köszönésnek.
    Ezeket már rég meguntam, és ahogy mondtátok tényleg tojok rájuk.

Kicsiknek segítünk... infókkal szívesen a játékról, de dolgozni (XPt szedni / cuccot venni) nemfogok senki helyett. Ez van sry.

És most akkor komolyan:
    Sok sikert az új guildhoz!
  • Shanton
    Kedves Curbuncle!
    Ahogy leírod nagyon tetszetős, csak az a bibi, hogy a haverom az elmúlt 1 hónapban napi 7-8 órát játszik, ezért is csodálkoztam rajta, hogy miért nem hallott a dologról.
    Viszont ez az alsó szintkorlát... Miért nem a belépéskor határoztok meg egy szintet és ok. Az hogy a tagokat rákényszerítitek valamire az nekem nem túl szimpi. Persze ez saját vélemény, nem vagyok tag, így nem is mérvadó.
    Mindenesetre akkor sem érzem ebből azt a "mindenkit segítünk" feelinget, amit lefestettetek. Ez inkább ilyen aktív játékosok összefogása, viszont akkor azt nem értem miér kellett az ML-re olyan megjegyzéseket tenni, ha itt is ez megy.

Azért köszönöm, hogy leírtad, így nyilván már nem olyan sarkos a dolog.
  • v150r
    "majd ha megint lesz suli, és nincs napi 6-8 óra Kal, akkor lesz csak fejlödés :D
    és persze akkor megint lehet irni, hogy lépj 1 hónap alatt X lvlt :P"

napi 1 órát írtam. annyi ideje mindenkinek van naponta, vagy mondjuk 3x 4x egy héten. ha valaki azt mondja, hogy srácok nézzétek, család van, két gyerek hetente 3x tudok játszani 1-1 órát, akkor ledumáljuk, és szánsájn heppinesz. de aki semmit sem csinál, meg hozzánk se szól, attól megválunk minden felszólítás nélkül.

amúgy mi sem vagyunk már kisgyerekek, hogy itt a nyáriszünetjajjdejóóó...
    mindenkinek van dolga, van családja, dolgozik, fősulira jár, vagy máshova, kinek mi, mégis tudunk játszani...
  • Curbuncle
    Kedves Shanton,

A te haverod nagyon sok dolgot nem mondott el neked ezek szerint, és mint mások szokták te is hallottakból ítélkezel. A Hungarians pillérét mostantól az 50+, 55 körüli emberkék határozzák meg. Ezen nincs mit vitázni, valamivel jobban tudják a dolgokat. Ezen 10-15 emberke arra adott magának egy lehetőséget, hogy a Hungarians guild alatt egy erős társulat jöjjön össze. Egy olyan guild legyen, ahol a nap egy bizonyos szakaszában akár 2-3 party is van az adott szinteknek megfelelően. Mindehhez beszélgetésbeli segítség is társulhat igény szerint (Teamspeak), ami folyamatban van a kicsiknek.

Ami a lvl40-es dolgot illeti. Ma van 2006.július 25.-e. A guild vezetősége úgy gondolja, ahogy Quick te is említetted, hogy túl sok az inaktív, vagy csak ritkán játszó kari a guildben. Erre találtuk ki azt, hogy mindenki, hangsúlyozom, mindenkinek adunk lehetőséget a felzárkózásra, mielőtt a guildból való kidobást felvetnénk neki. Október 30.a lett megadva, a lvl40-es szint elérésére. Ez azt hiszem elég korrekt mindenkivel szemben. 3 hónap lett kiszabva a felzárkózásra. és mint itt minden komolyabb játékos aki már tapasztaltabb tudhatja, ez bőven elég idő ahhoz, hogy akár azon túl is végezzen a szinttel! Minden csak akarat kérdése! Aki nem tudja magát tartani a közösen kitalált szankciókhoz, azzal nem tudunk foglalkozni, mert ő sem teszi meg amit mi kérünk, innentől kezdve nincs alapja annak ami után követelőzik nap, mint nap a guildben.

A tény hogy a barátod nem hallott erről, az annak is betudható, hogy vagy nyaralni volt, és nem volt itt amikor megtörtént az összevonás, vagy annyira ráért, hogy nem volt, nincs ideje kalozni. A Notice a Guild ablakban minden fontos információt tartalmaz. Amit nem azt bármelyik játékostól megkérdezheti. Itt az a gond, hogy könnyebb azt mondtam, hogy nem hallok, nem látok, azt persze kifelejti, hogy kurva lusta, és csak egy hónapban egyszer felugrik köszönni a haveroknak a kalba. Megteheti, de ebben az esetben teljes joggal nem tagja többé a guildnek. Itt olyan emberkékről van szó, akik arra sem méltatják a guild vezetőt, hogy szóljanak, bocs de egy-két hétig-hónapig nem leszek netközelben. Ebben az esetben talán kivételt tesz az ember, mert mindeki tudja milyen ha szülők, barátnő, munka stb elveszi az időt.

Mégegyszer megkérek mindenkit, ne fabrikáljon kitalációkat a Hungariansról. Aki valaki, valamit nem ért megkérdezi a játékban vagy itt. Arra van a szátok!

Quick, grat az 57-hez. :)
  • Csimbi
    persze... nyáriszünetben nagy a szájuk!
    majd ha megint lesz suli, és nincs napi 6-8 óra Kal, akkor lesz csak fejlödés :D
    és persze akkor megint lehet irni, hogy lépj 1 hónap alatt X lvlt :P

(ha vki meló mellett tolja, az szted mennyit tud jáccani??)

jah, és elöbb utobb mindenki megunja, hogy mást huz a saját karija helyett... kiváncs vok, nálatok ki meddig birja :P

(a legjobb xp még mindig archer solo, többieknek meg azonos szintüekkel party...)
  • v150r
    lehet hogy szánalmas, de ha józsika nem éri el az x. szintet, akkor mariskát nem tudja majd senki sem húzni, mert a többiek magasabbak, józsika meg b*szott fejlődni.

aki meg nem fog aktívan játszani, ezzel hátráltatva mindenkit, annak semmi keresnivalója a hungarians-ben. ilyen baromi egyszerű.
    az állandó partykat, a maximum 5 szintkülönbséggel rendelkező partytársakat biztosítjuk, valakinek speed, revieve, vagy más kell, akkor pattanunk, ha alacsony szinten kell valami quest, vagy fegyver, abba besegítünk, ergo napi akár 1 óra játékkal is lehet fejlődni, nem kell rohangálni "partyt keresek" felirattal végig a d1->d4-ben.
  • SP5knight
    Nem nagyon szoktam ide írkálni de ez már bocs a kifejezésért ''szánalmas'' dolog h vkit siettetek a fejlődéssel.Sztem akkor és úgy fejlődik mindenki ahogy akar ne mások adjanak neki határ időt.
  • v150r
    nézd. mi mindenkit megkérdeztünk guilden belül, h mit gondolnak róla. puna leszarta. ennyi.
    másik. aki nem játszik, az ki lesz szanálva, ennyi. mindenkinek megadjuk a maximális támogatást és segítséget, de aki visszaél vele, vagy pár szintet képtelen meglépni 2 hónap alatt, az ki lesz dobva.
  • Shanton
    Jah és még annyit had tegyek hozzá, hogy a haverom ma hallott tőlem először arról, hogy a klánja, a Hungarians összeolvad a RitualFear-el. Pedig naponta 7-8 órát játszik szóval nem mondható passzívnak. Elég érdekes lehet nálatok a belső kommunikáció, ha tagok nem is tudnak ilyen dolgokról...

Tényleg nem fikázódni akarok, csak az általad leírtak nincsenek összhangban azzal amit én tapasztalok. Remélem megcáfolsz.
  • SP5knight
    lol
  • Shanton
    Ez a Hungarians téma érdekes. Azt olvastam itt, hogy ugye segíteni kell a kicsiket stb. Ez nagyon szép, értékelem is. De kérem szépen akkor miért hallok egy haveromtól olyat (aki történetesen Hungarians tag), hogy határidőt kapott arra, hogy meglépje a lvl40-et és ha ez nem sikerül addigra, ki lesz rúgva???
    Ez mi? Ez a nagy segítség?
  • Shanton
    Le is állt a server 1 órás bugfixre :)
  • SP5knight
    LoooL olyan bug volt reggel hogy merchantnál 23k volt a g40 fegyo
  • QuickHUN
    Egységes magyar társadalom volt,de már nem lesz az életben sem!
    Szerintem akik elmennek azt hiszik máshol jobb lesz,de még is sokan vissza jönnek!
    És az a sok emberke miért van még mindig nálunk?
    Akinek lehetne oka kilépni az cartman,chamb és még sokann mások 57 felett!
    Nincs értelme kilépni egy klánból,azt hiszed engem húzott valaki? nagyon nem kellett mert el voltam magam,aki meg partyzni akart az meg jött simán velem.
    Pengétől és Hexetrától megkapta az ember a jótanácsokat de ez mellett sokszor megharagudhattam volna rájuk,mert Hexetra se volt egy csendes nem szólok semmit ember:)
    Kaptam én is sokat,de nincs értelme sértődés miatt kilépni egy guildból mert máshol se lesz jobb,ha kilép az ember akkor azért mert kinőtte a klánt vagy War miatt szeretne már nyerni is!
    Szerintem bárki bármit mond jó csapat van az Ml ben!
    Természetesen még jó csapat lehettek ti is,csak türelmesnek kell lennetek.
    De ha kilépnek tőletek megszóllak majd :)
    Ahogy látom még csak 50 nél vagy,most kezdődik a java,és pedig Ea vagy, ami gyorsan fejlődik de nem lesz könnyű,hát még 55 felett! 55 ig a 10 szeresét kell összegyüjteni mint 50 ig összesen!
    Azt kívánom sikerüljön a Guild összeolvadás!

• Doma #6611
    Jah a hiba nyilván abban a készülékben van ami már több mint másfél éve működik...
    Szerintem nem kéne Chamberéken semmit sem számon kérned.
    Az hogy valaki elmegy egy guildből annak számtalan olyan oka is lehet amiről soha senki nem fog tudni, vagy csak elferdített tények fognak kiszivárogni. Erre volt is és lesz is példa. Guildek születtek és haltak meg, többször volt rá példa hogy egységes magyar társadalom kialakuljon de ez nem sikerült.
    Reméljük hogy nektek fog! Sok sikert kívánunk hozzá!
    Ahogy ezt Chamber is megtette ( #6603). Azt hiszem egy köszönömmel kiválthattad volna a #6607 hozzászólásodat...
  • Dodokacsa
    nem reagáltam túl, csak nem kéne elviccelni a témát

nyilván nem 23 szint különbséggel kell húzni, de ha pl egy 50+ os party bevesz egy 46-7-8 ast és "húzza" (mert alig sebez de jó xp) az sztem normális

arra meg mért nem tértél ki, hogy mért lépnek ki 45 felett annyian az ML-bőL? talán mert elegük lesz? a hiba az ön készülékében van...
  • QuickHUN
    Szerintem túlreagáltad!
    Jaj te kis butus,ha valakit húzni kell az nem akar játszani rendesen és kummant,menj partyzni egy 60 as karival és figyuzd meg menyire jó xp-t kapsz,hát nagy büdös túróra nem lesz elég!
    Na akkor jön az ,hogy nem most kellett volna a húzás hanem 10 szintel ezelőtt,akkor is nagyon gyenge az xp egy 50 essel!
    Itt a megoldás ,nem egy 50 esssel kell partyzni hanem egy veled kb egyszintű emberkével és akkor kira minden,és van egy jópár guildon belül!
    De természetesen kap jótanácsot és segítséget is!
    Természetesen a party élet is lényeges de simán halad az ember egyedül is,sőt mág jobban mint partyban!
    Vannak akik új guildot szeretnének csinálni,de még se jó ezek szerint!
    Enyire rosszak volnánk? nem hinném!
    El vannak keseredve a party miatt?

• v150r
    csak egy dolgot közölnék veled, 12-en leszünk 50 felett egy hónapon belül. és ez csak nőni fog.
  • Dodokacsa
    nagyon vicces vagy :/ de lehet hogy csak savanyú a szölő, mert nektek nem jött össze, és nekünk lehet h sikerűl majd? ha tanács kell majd szólunk. de sztem ettől ne tarts.

meg azon is elgondolkozhatnál, hogy lehet h sok a 35 körüli kari, aki belép hozzátok, de vajon ők mért lépneked ki szépszámmal 45 felé? talán mert le se tojjátok őket? 60, 50 alatt is van élet! és igenis kell a kicsiknek segíteni, kell, és mi ezt meg is fogjuk tenni lehetőségeinkhez mérten. (félre ne érts nem azt várom, hogy segiccs egy 35-40es karit húzni, de amikor még nem volt ekkora a szakadék a tagjaitok szintje közt, akkor kellett volna megtenni (6-8 szint még belefér sztem, akár még 10 is))

elgondolkozhatnál 1-2 dolgon (vagy többen), és visszábbvehetnél az arcodból
  • Shanton
    Chamber!
    Beférek az ML-be? Íjászom lvl 35, lassan visszaadom az íjadat, már csak 5 szint :)
    Shanton alias TomHun
  • Cingar
    hajra!
  • v150r
    az lesz...
  • Chamber
    Sok sikert! :)
    Legyen lvl50 a belépési limit és akkor lehet belőle 50+os guild xD
    Csak nemtom hány ember lesz akkormeg :P