KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
learner #6575 Kezdek csodálkozni ezen a játékon O.O
Az még oké hogy 1 külföldi beszól mert szegény hülye, de h 1 magyar játékos /teszem hozzá a saját hibájából/ megfenyeget, az már kicsit sok.
Az egész ott kezdődött, hogy volt 1 kis partym, amivel betértünk d1 r4be, ahol épp folyt 1 nagyobb party is a szoba közepén. Öltünk öltünk, ők KS-eltek, mi tűrtük, mire az 1ik party member kitalálta h akkor ks-eljünk vissza. Mivel láttam h van magyar is a nagyobb partyban, úgy döntöttem h inkább nem, próbálok szólni a többieknek h ez nem jó ötlet. A többiek természetesen tartották magukat ehhez az ötlethet, elkezdtek visszaKS-elni, aminek következtében NyilasIsten odajött és megfenygette a partyt, hogy ne KSeljünk mert meghalunk... Odamentem hozzá, mondtam neki h legyen szíves ne fenyegessen, erre megint beszól hogy ne ks-eljek mert csúnya dolgok lesznek a végén. Természetesen mondtam neki még1szer hogy ne fenyegessen... Nem sok idő múlva ez a party kiment a teremből, a kis partym és jómagam maradtunk bent továbbra is ölni. 1szer csak látom h NyilasIsten rohan a terembe, nyakán kb 10 doggebi, elkezd körbe-körbe szaladgálni és a teremben levő bugok miatt, mind a nyakunkon maradt, és csak annyit vágott oda nekem hogy: "na mivan, nemteccik?"
Ezek után, csodálkozik h fel vagyok háborodva, természetesen lenooboz engem, mert épp a lovagommal voltam, ami 41es. Jött a szövegével hogy "hanyas is vagy, Lv 1-2?" 1 kicsit felháborított a dolog...