Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
G42 Gloves: 31k.
G42 Chest: 130k.
G42 Shorts: 36k.
G32 Helmet: 12k.
G32 Boots: 16k.
G40 Shield: 3k.
+7 G40 NPC Sword <1 EB>1 EB>: 250k.
A cuccokat csak egyben adom el, nem külön-külön...=.=. Összesen ez a szett: 478k.
Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]
Natrak
kösz<#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
ma léptem a 41et 😛<#vigyor5>#vigyor5>
ja és ha kell vkinek egy g32+5healthos archer chest akko pm-zen rám
hm nadjából ennyi 😄
na jóccakát<#vigyor3>#vigyor3>
Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |
Az elöbb 16:30 ig volt a javitás írva ,már 17:30 ig van !
Rádobtak még 1 órát!Miért nem tudták ezt holnap csinaálni? Holnap dolgozom pedig,
na majd egyeztetek velük<#ejnye1>#ejnye1> igy nem lessz jó!
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Hát én is remélem hogy javulni fog valami,mert szerintem nem emlékszem ilyen hosszú javításokra!
Még fél óra asszem ,de addig letöltöm az uj clienst!
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Bocs hogy folyamatosan dolgozunk a Kalért. ?!
Én nem tudok angolul vagy õk? O_o
Dolgozzanak csak... remélem a 6,5 órás maintance (ha nem növelik meg még párszor =) azt jelenti hogy valami javulni fog végre lag/hack/DCk terén 😊
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Szia pimaszomi
sajna csak hétfõn vagyok,lagziba voltam vidéken és ahogy haza érek egybõl megyek melózni!
Még 1 kocek kell az 54 hez ,remele, holnap 6 óra alatt megvan !
Tsákany
Az IC-nek nagyon sok olyan skillje van, ami elõbb legyengeít az ellent, majd mi végezhetjük be a hálálát. A pain pl megbénít, a Life Absorb. a te életedet pótoljá a másikból. Nem egy ember számolt már be aróól, hogy LIfe Absorb.-al volt 3500 közeli sebzése. Bug vagy sem, megtörtént. Nem sorolnám fel a skillekeet, hiszen úgyvélem te is nagyjából ismered kinek mi van.
A lényeg ahogy cart is mondta, az EA-nek nincs megkötése, hogy mit támad, egyéni választás. Ölhetsz pirosat, lilát..stb.
Ezzel szemben az IC skilljei nem nagyon mûködnek a lillákon. Megölni megtudja õket, de nem olyan gyorsan mint az EA.
Önvédelem szempontjából menjél IC-nek!!! Nem egy assát lehet vele beégetni. <#awink>#awink>
Vmi õskalos elmondaná nekem, hogy - igy 8 kockányira a lvl50-tõl - valyon mi legyek inkább? Szal archer vagyok, és szeretném tudni, hogy mik az expert archer, és az Imperial Comm. elõnyei, hátrányai, me igazság szerint a kalonline-on nem sok segítség van erre vonatkozóan... Ha lehetne, szeretnék objektív véleményt, nem olyan hónalj alól "az imperial comm. szar" dolgot...
Köszike...
LoooSeR
SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild
mégegyszer köszi<#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#levele>#levele><#beka2>#beka2>
képfeltöltés
Használd azt.
tegnap mért nem voltál quick??
Tsá
Szia Pina,mi zu töki?
Gyere sürübben ide bé e!
Volt valami ma a kalba,megint jók a szövetségesek de sajna nem vagyok szombaton, a fenébe!
Thunderhosszunevedvanhadneolvassamvegig IGEN töledkérdeztem hogy hogyan jutottál a kardhoz. De választ még mindig nem kaptam <#nemtudom>#nemtudom><#nezze>#nezze>
BeasT55
Hahóka mostanában jól tele van a klán,sajna csak a jobbak maradnak,akik tényleg játszanak.
Sokan visszajöttek hozzánk,ennek is tökre örülök!
üzi nekem:
Kukac név (pontos név ,kis és nagybetûre figyelj!) szöveg
Pl: @QuickHUN szöveg
cartmanHUN szöveg
ChamberHUN szöveg
De eddig ugy sem müködtek a parancsok,
Holnap leszek, cart ha nézitek vegyétek be pls!
Tsá
Hát sok hack van most,poli, rebirth,rebirth bõl sajna vásároltam, csak mikor megláttam ,hogy a két rebi egymás mellett figyel,picit megfagytam és egybõl a blokk jutott eszembe,elmentem meghalni de mukodik !de gyorsan elküldtem máshova !
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF