Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THeArrow
cart ha tudnál vkit akinek kéne g32+5 hp-s archer chest akko szólj plz mert b**ul kéne a zsetta más is szóljon plzzz.. ty <#worship><#wave><#taps>

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Hát ja...
Úgy látszik nem csak elkezdeni vagy lusta egy karit hanem shopot nyitni is.Ezeket igy sose fogod egyben eladni még a játékban sem, ahol kicsit többen vannak mint ezen a fórumon....
FaszFejHuN
Ha valakinek van 30 körüli FÖLÖSLEGES (AUTH) mageje (amit Geonért nekem adna😊) ---> irjon! És eladó Knight cuccok:
G42 Gloves: 31k.
G42 Chest: 130k.
G42 Shorts: 36k.
G32 Helmet: 12k.
G32 Boots: 16k.
G40 Shield: 3k.
+7 G40 NPC Sword <1 EB>: 250k.
A cuccokat csak egyben adom el, nem külön-külön...=.=. Összesen ez a szett: 478k.

Impulse_HuN - a legjobb \'Hybrid Ice Bow\' kari Xianon... [XLaw]

majd benézek ám.

Natrak

THeArrow
yeee tényleg #5000 😄 hihi

kösz<#hehe><#eljen>

azért kellett az 5000. hozzászolás mi? xD amugy G.R.A.T. ^^
THeArrow
ja és KoRn forever ....nameg S.O.A.D 😄<#eljen><#eljen><#awink><#awink>

THeArrow
sziasztok 😄
ma léptem a 41et 😛<#vigyor5>
ja és ha kell vkinek egy g32+5healthos archer chest akko pm-zen rám
hm nadjából ennyi 😄
na jóccakát<#vigyor3>

az egész ennyi???
FaszFejHuN
elado full g42 archer cuccok és g37+1 bow 33k-123k az ár, hanin szerver.... irjatok irjatojk irjatok!!!

33-as archer karaktert eladnák az uj serveren egy 30-as szintü archerre a régi szerveren..

Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |

QuickHUN

Az elöbb 16:30 ig volt a javitás írva ,már 17:30 ig van !
Rádobtak még 1 órát!Miért nem tudták ezt holnap csinaálni? Holnap dolgozom pedig,
na majd egyeztetek velük<#ejnye1> igy nem lessz jó!

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN
Tsá

Hát én is remélem hogy javulni fog valami,mert szerintem nem emlékszem ilyen hosszú javításokra!
Még fél óra asszem ,de addig letöltöm az uj clienst!

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Nekem úgytûnik, hogy mostanában hullanak a ToAk, szal sztem add el minél elõbb (most még ~2M), mert ha így folytatják esni fog az ára... szerintem 😊

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

"We are sorry about working for KalOnline continuously."
Bocs hogy folyamatosan dolgozunk a Kalért. ?!

Én nem tudok angolul vagy õk? O_o

Dolgozzanak csak... remélem a 6,5 órás maintance (ha nem növelik meg még párszor =) azt jelenti hogy valami javulni fog végre lag/hack/DCk terén 😊

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Jah volt aztán a akkora dropom:Talisman of Accuracy,2Sea bream With Blood,2 Talisman of Intenisfaction,1 trinket és végül de nem utolso sorban g33+1-es kard 😛

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Hello elado lvl27 knight és lvl25 archer nics semmiük ezért baromi olcso maximum 50k fejenként akit érdekel 2után PM-eljen rám holnap!!

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

hali quick remélem meg lesz az 54 <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
QuickHUN
Tsá

Szia pimaszomi
sajna csak hétfõn vagyok,lagziba voltam vidéken és ahogy haza érek egybõl megyek melózni!
Még 1 kocek kell az 54 hez ,remele, holnap 6 óra alatt megvan !
Tsákany

Az IC az egyik legváltozatosabb választható karakter. Sokan azt mondják, hogy nem jó szólózni...Azt azonban nem árt tudni, hogy 56-os szintig, az összes kaszt egyformán fejlõdik. Mivel ekkor lehet csak a Skilleket G2-re fejleszteni (Lásd Focus Shot 2).
Az IC-nek nagyon sok olyan skillje van, ami elõbb legyengeít az ellent, majd mi végezhetjük be a hálálát. A pain pl megbénít, a Life Absorb. a te életedet pótoljá a másikból. Nem egy ember számolt már be aróól, hogy LIfe Absorb.-al volt 3500 közeli sebzése. Bug vagy sem, megtörtént. Nem sorolnám fel a skillekeet, hiszen úgyvélem te is nagyjából ismered kinek mi van.

A lényeg ahogy cart is mondta, az EA-nek nincs megkötése, hogy mit támad, egyéni választás. Ölhetsz pirosat, lilát..stb.

Ezzel szemben az IC skilljei nem nagyon mûködnek a lillákon. Megölni megtudja õket, de nem olyan gyorsan mint az EA.

Önvédelem szempontjából menjél IC-nek!!! Nem egy assát lehet vele beégetni. <#awink>

Ide is kiirom,csak 35 tõl veszünk már fel új tagokat a guildba mert mindig tele vagyunk megunt karikkal.
EA elõnye:szólóban is jól boldogul,fókusz shot (kettes szinttõl) kevés manát zabál és jól sebez.Hátránya:duellben 53 tól a lovagok jobbak mert azonnal induló támadó skilljeik vannak.IC pont forditottja.Jó párbajban ,nincs erõs támadó skillje ,nem jó egyedüli harchoz.Egypár jótanács:statolásban is eltérnek ,IC nek 90++ agility kell mert az ad eva pontokat,EA nak strengh az FS OTP függése miatt.KalHQ tele van IC vs EA cikkekkel.
Halihó!

Vmi õskalos elmondaná nekem, hogy - igy 8 kockányira a lvl50-tõl - valyon mi legyek inkább? Szal archer vagyok, és szeretném tudni, hogy mik az expert archer, és az Imperial Comm. elõnyei, hátrányai, me igazság szerint a kalonline-on nem sok segítség van erre vonatkozóan... Ha lehetne, szeretnék objektív véleményt, nem olyan hónalj alól "az imperial comm. szar" dolgot...

Köszike...

LoooSeR
SigaDragon
Kész az ostrom gépek helye a vár belseje más!! A képek nemsoká érkeznek a zászló álat!! sok dolog pl van benne a védöknek valami vár lvl és flag lvl de a képeken majd látjátok!! A most megyünk megnézni!! akinek nincs a kapuk elött emekvény az tölcse le az újj kalt!!!

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

már megint xar a xerver
ha jó a server irjátok meg plsssssssss mert szeretnék kalozni
mégegyszer köszi<#violent><#kocsog><#levele><#beka2>
S2 persze jó, pedig ottis war van... hogy fordulna fel az összes béna aki nem bírja ugyanúgí belõni S1et is mint S2t <#mf3>

Csak nekem halt ki a régi szerver megint? Vagy senkisem fog warozni masem? :/

aha a FASZT! látszik a chatban hogy felnyomtad egy talival....ne szopass..kics buzi hacker

Van egy link a hozzászólás szerkesztõ ablak alján jobbra lent.
képfeltöltés
Használd azt.

Amugy te nem látod, hogy nem linkelhetõ a cuccosod? <#vigyor3>

ocsém aszonta h. lost from duelt ir ki... decsk mostnéztemmeg a végét is^^
FaszFejHuN
Akinek van fölösleges LvL 30+ karija Hanin szerveren, az odaadhatná.... (cuccokkal)

<#violent><#beka2><#gun><#duhos2>ja még fejeket is belehet rakni tök vagány
tegnap mért nem voltál quick??
szia quick kár hogy nem vagy szombaton ja jó a szövi remélem ma leszel
QuickHUN

Tsá

Szia Pina,mi zu töki?
Gyere sürübben ide bé e!
Volt valami ma a kalba,megint jók a szövetségesek de sajna nem vagyok szombaton, a fenébe!

Az a legjobb kérdés hogyan lett kardom mert én se nagyon tudom egyszercsak ottvan az inventoryban mint a képen és azt ijra ki mintha kivettem volna a storagebõl amint azt ti is láthatjátok!!

Udv az sg kal topigjában!

Thunderhosszunevedvanhadneolvassamvegig IGEN töledkérdeztem hogy hogyan jutottál a kardhoz. De választ még mindig nem kaptam <#nemtudom><#nezze>

hi elsõ irásom az sgén na mind1 nem tudok mit irni keresem az 51 es küldit és most nézem meg oldalt mit ir a küldirõl na megyek is
QuickHUN
Tsá

BeasT55
Hahóka mostanában jól tele van a klán,sajna csak a jobbak maradnak,akik tényleg játszanak.
Sokan visszajöttek hozzánk,ennek is tökre örülök!
üzi nekem:
Kukac név (pontos név ,kis és nagybetûre figyelj!) szöveg
Pl: @QuickHUN szöveg
cartmanHUN szöveg
ChamberHUN szöveg
De eddig ugy sem müködtek a parancsok,
Holnap leszek, cart ha nézitek vegyétek be pls!

Buccser és Corey ha azt gondoljátok hogy hackeltem akko szolok miota hack shield van ha akarnék se tudnék hackelni...

QuickHUN hogy kell elõhozni a priát üzeneteket? Ezért nem tudtam még irni, de még mindig szeretnék bekerülni egy klánba. Kérlek vegyél föl vagy segits!
QuickHUN

Tsá

Hát sok hack van most,poli, rebirth,rebirth bõl sajna vásároltam, csak mikor megláttam ,hogy a két rebi egymás mellett figyel,picit megfagytam és egybõl a blokk jutott eszembe,elmentem meghalni de mukodik !de gyorsan elküldtem máshova !

egyértelmû hogy hack!!!

Bucser
máshogy nem tudsz +57/54-eset szerezni.. úgyhogy ne takuvakuzz... pláne hogy attack talit elvileg nem lehet belehúzni G40 alatti kardba...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

corey ha arra gondolsz hogy hackeltem a kardot akkor tévedsz mert miota 2 fasza kis karakteremet elb***ták a hackerek azota én nem mek hack oldalra... semmien hack progim sincs csak<(trade hack)de NEM használom> egyébként is ien kardot trade hackel honnan a bus pi**ábol szereznék?

jah igen csak nem olvastam végig😄

Erre a kis szépségre hogyan tettél szert? <<<<ezt tõlem kérdezted vagy kitõl?

Erre a kis szépségre hogyan tettél szert? <#wilting>