• v150r
    milőtt még hülyeségekkel teleírnátok a fórumot, úgy gondolom leírom, h mi a szitu.
    a parton segítettem az egyik guildtársnak questezni, és összelureoltam néhány mob-ot. közben nyomtam aktívan a "dont ks me pls" feliratot. jött picirem, és belénkkselt. többször, végül arrébbmentünk. írtam guildablakba, hogy itt van egy ML-es, és ksel, és mennyire undorító ez, hogy magyar ksel magyart. aztán lure-oltam, dobott két beadet a srácnak. majd lementem partra, mert le kellett ülnöm picit, és láttam, hogy meghalt. mivel ott nincs olyan szörny, ami lőni tud, ezért gondoltam logikusan, hogy leassázták. írtam neki egy whispert, hogy nicsak, csak nem meghaltál?!
    azt kaptam válasznak, hogy te szemét mocsok rohadék, ismered ezt a HUNknown-t?
    meg hogy én hülye barom fasz leassáztattam egy kis karaktert és hogy én mekkora mocsok rohadék köcsög vagyok.
    közben persze elterjedt a hír, hogy egy magyar leassázott egy magyart. betámadtatok, mint első számú közellenséget. arrow-nak elmagyaráztam, hogy mi a szituáció.
    ha ez megnyugtat mindenkit, kidobom a guildből ezt az arcot, aki le merészelt lőni egy magyart (avagy több kisszintű karit is) a parton. de azt hiszem ez nem megoldás.
    én játszottam azzal a karival úgy sacc a 13. szintig, mert egy haveré, és megkért, hogy húzzam fel neki valameddig ha éppen nincs jobb dolgom. megtettem, átvette, jelszótváltoztatott. így korrekt azt hiszem. most pont 20.lvl-en van.
    abba nem igazán tudok beleszólni, hogy mit csinálnak a guildtagok. ha elmennek assázni, mert ki akarják próbálni, menjenek. ennyi erővel azt is kérhetnétek, hogy ne vegyünk be senkit, mert esetleg atrocitás lesz a vége a guildek között.
    aki ismer, tudja, hogy nem assassinkodok, mert ugyan hozzátartozik a játékhoz, undorító dolognak tartom. akár magyarról, akár külföldiről van szó. most, így 45ös szinten azt hiszem sok esélyem nem is lenne.
    viszont. egy-két dolog nem fér a fejembe. lehet kövezni, de nem értem, hogyha más nációk egymást gyilkolhatják, mert mint tudja mindenki, az assa-zás nem egy kiváltságos dolog, akkor miért kavar fel ekkora port egy ilyen szitu?
    vagy ha éppen egy nem magyar nevű magyar, aki nincs guildben, kinyír egy magyar assa, akkor miért nincs ugyanez? velem megtörtént anno, mégsem kezdtem el később anyázni, amikor megtudtam, h egy pár szinttel korábban pont egy későbbi guildtárs nyírt ki?
    nem tudom, hogy kinek a karaktere a kicsirem, de úgy gondolom, hogy megérdemelte.
    mellesleg 3% ha bukott maximum, az olyan szinten egy szörnyből bőven visszajön.
    szóval, NEM ÉN voltam és NEM ÉN kértem. a sors iróniája, hogy éppen ott ment végig. erről sem tehetek.
    senkivel nincs bajom egyik guildben sem, szóval szeretném, ha ezt most mindenki nyugtázná, és elfelejtenénk.
    a továbbiakban nem kívánok ehhez hozzászólni, azt hiszem, túltárgyalt a téma. aki így sem érti meg azt csak sajnálni tudom. pm-ekre sem fogok válaszolni.