• Chamber
    Csináltam képeket D4ben, de mostmeg nemmegy egyáltalán az egész ultraweb :/
    Elég nagy szívás volt egyenlőre D4... nem lehetett feljutni az első szintről a 2.ra mert zárva volt az ajtó kulcs meg nemvolt senkinek. Nemis tudom biztosan egyenlőre hogy hogyan lehet szerezni (úgy hallottam van vmi "keybearer" mob aminél van, de nemigazán akart spawnolni). Azért voltak F1nél feljebb is emberek (asszem eljutottak végig F6ig), gondolom az elején volt egy ilyen mob, aztán azóta nem spawnolt.
    Aztán 6 után jött a GM és kinyitotta a kaput magának pár másodpercre... mire én odaértem persze már megint zárva volt, hogy dögölne meg
    Úgyhogy irtottam 1 órát majdnem a zöld/kék mobokat, úgyhogy 1 mobra 5 ember jutott minimum, szal alig volt KS =)
    Viszont talán a magek ellenállása végre ér vmit, ugyanis az ásós zombik (fejezhetőek!) vmi lila villámmal lődöztek és alig sebeztek xD

Mikor beléptem 5 után, azt shoutolták már hogy esett 3 G55 eddig, nemtom igaz-e...
    Vki derítse ki estére, hogy hogyan lehet key-t szerezni (esetleg szerezhet is ;)

Ja, és D4 highlanden van, safe hilltől északra a térkép szélén (elég sok zerk/archer traitort hagytak már el reggelis ott. Majdnem megis döglöttem =/ )