Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék regisztrálni rá de nem bírok..egyszerûen mikor addig eljutok a regelésnél ,mikor e-mail címet kell megadni és azon kapok 1 phonetic numbert,nem jön meg az a levél...próbáltam freemailessel hotmailessel is... Mit tegyek?
help pls
Kiváncsi vagyok meghosszabbítják-e a double eventet ezmiatt (amit ugye azért kaptunk mert múltkor lehalt a szerver =)
Ha így folytatják, akkor szerintem nyugodtan hagyhatják double XPn a játékot örökre...
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |
na mind1
kezd tele lenni a faxom hogy minden nap ugy 6 ora körül leáll az uj szerver...
azt a koreai sárga fedeszemû kolegákat már...
ugylátszik nem állnak a helyzet magaslatán
@DUGIMACA
@VeresPenge
@Chintolina
a 3 magyar guild vezetõi...
<#violent>#violent> KalOnline
Bent vagyok ,be engedett,YYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee
nézzétek nap közbe is mert reggel nem ment!
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Natrak
Elvileg a D3 lakói...:
A kis féreg lvl50es a rovar pedig lvl70es.
Õk lvl65-80 közötti kis csöppségek

Végül pár újjab fõgonosz szintjük ismeretlen akárcsak a Dogi Lordnak...

Irtam nekik párszor a C/S-en, onnan is bannoltak.>>> csak 3 üzenetet küldhetsz 1 nap.Jó,de azóta eltelt 3 nap.<#conf>#conf>
Lassan kezdem elveszíteni a türelmem...
TomHun lvl 41 archer
Na mind1 Andrej még bízik benne hogy visszatérek Maca meg abban hogy törlik a karaktert 😄
Majd meglátjuk mi lesz! Kérem szurkolni Oo
Nem én voltam... Oo
Natrak
Natrak
Aki nem játszotta egyiket sem több hónapig az pls ne ócsárolja
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A silknek meg elb@szott az irányítása... 1-2 mp alatt reagál arra amit nyomok (nem, nem lag, hanem SZAR az irányítás) 😛
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
PUNA |Archer 57 very high skill Hanin server Hungarians guild
kezdve a karakter trappolását a karakter kezelhetetlensége, áá teljesen más
a Silk adja magát
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
TomHun lvl 41 archer
ez Silkroadhoz képest supermárió, iszonyat gyenge játék,
nemhiába nem mai gyerek..
éljen a Kal..nomeg a pasziánsz!
jah es a varazslonak mire kell gyurni ha nagyon atomtap akar lenni thx😊
Ha már tuti ,hogy elvérzel ,legalább csináld stílusosan! Silkroad mania

PUNA |Archer 57 very high skill Hanin server Hungarians guild