• Ascyra
    Hello mindenkinek,
    Mivel erettsegi volt nem nagyon volt netezes de szeretnek a punas témához hozzászólni. Ha minden igaz mi még allyba vagyunk.( ergo nem kellene rosz dolgot mondanom :D )Szóval az ML is 1 olyan guild mint a tobbi[teszem hozzá, hogy mikor ott voltam szerintem ott voltak a legtobben ... (Nem azert mert ott voltam de igy volt. Mindig 55+ an voltunk.) És szerintem ott is úgy kezdődöt minden h barátok alapították ... Ezért valószínüleg ugyan az történt mint nálunk, hogy a kis karikkal az elején nem mindenki dumált hacsak nem ismerte. A kalban mindenki sír és sírni is fog mert olyan lassú a fejlődés és a pénzszerzés, hogy talán még a WoW Blizzard light szerverén is gyorsabb. Szerintem sok ember " Anyáskodást" vár a guildtől, amit viszont sehol sem kap meg. Én az ML-ben szerettem lenni, mert nekem az volt a lényeg hogy ne unatkozzam és a guild chatet olvasva mindig jókat derültem főleg Brenón.
    Puna: Minek kapod fel a vizet ha szarsz a guildezésre? Mellesleg az ML volt a leg életre valóbb guild. És szerintem nem azért nincs normális magyar guild mert játszanak gyerekek, mert megy a másik szarozása... Ez a kal hibája és erénye 1ben: Sok időt igényel, ha lenne 10milkám naponta minden magyarnak adnék 1et belőle de nem ez van :(
    Lineage2 vel nyomom most. Ott olyan klán van h véletlenul "megcsapott" 1 magasabb szintü gyerek. Csak fél életem ment le, csak megemlítettem aklánban h ki az és 5 percre rá halott volt. Mivel ott nincs maszk ... Ahelyett hogy másokat hibáztatnánk ezzel a guildel kapcsolatban észre kellene venni h a kal más mint bármi eddigi játék. És ez nem az emberek hibája.
    Mellesleg 1 hét alatt lvl 40 re léptem L2 ben:D ( EGY HÉT!!!!! ) És a klánnak sokat köszönhetek de ott napi milliós kiadások mellett minden 60 as karinak van 20 mil vész vagy több. És kb 6-8 milt adtak kezdésnél...
    Más: Amikor még 100k volta a rebi akkor a Hungarianszban volt pár nagyon tuskó ember ( sajnos nem tudok neveket említeni pedig kellene, az 1ik nek panthere volt ) akik még köszönni sem tudtak. Ha azok az emberek a barátaid voltak kedves Puna akkor ez valami féle szegénységi bizonyítvány. Arra sem voltak képes vlaki hogy rebinél 2mobot leirtson nekem... Volt olyan korszakom is amikor több emberre haragudtam a Hunból mert tényleg kezdtek "elparasztosodni" és elhatároztam h kb 4 embernek fogok segíteni (köztük Breno ...)
    Röviden megróbálom leírni a lényeget, mert annyi minden van most a fejemben hogy hülyének fog tartani aki elolvassa annyira össze-vissza van :
    -A kal miatt nem segít senki a másiknak úgy ahogy azt néhányan elvárnák, mivel senkinek sincs anyyi ideje hogy pénzt vagy időt tudna a másikra fordítani.
    -Az akkori ML hez képest mindegyik magyar guildre rá lehetett volna aggatni h haldoklik. Ez attól függ ki mit ért haldoklás alatt.
    -Az hogy valaki narmális, bunkó vagy tökös e az nem attól függ hány éves.
    -40 alatt a kal a rinyálásról szól ezt akár beismertek akár nem.
    ( persze van aki 40 felett is rinyál de az már nem mondható normálisnak )
    még sokmindent akartam talán majd reggel eszembe jut ...
    Remélem senkit nem sértettem meg a hozzászólásommal és ha mégis akkor rám haragudjon az illető ne a kalos guildre( SoulGuardian ) mert nem ők tehetnek róla, hogy 1 órakor fáradtan megírom a véleményemet.