KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
puna #5798 megroskadtam :((( ki kell ontenem a szivem .
beszeltem ma egy magyar lovaggal :((( elsirtam magam amit mondot, hogy a magyar guild (HUNGARIANS) HALDOKLIK!!!! valami iszonyu anyazasba kezdtunk de szerintem nem erti hog yez a klan mirol szol :))) de sebaj most ide leirom :
a Sakroban voltunk :))) mi d1 ben toltuk 100000 rel haltunk is rendesen napi 5-10 zaszlo fogyott, a sakros leader nem mindig volt fent ezert hetente csak 1xer tudtunk zaszlot venni (love meg alig volt) ennyi a tortenet .
gondoltunk 1 et es csinaltunk egy guildet hogy legyen zaszlo :)))))
ennyi .
velemenyem ?:) szarok a guildezesre, oreg vagyok es nem igen erdekel a magyar mentalitas a gyermekes gondolkodas, az egesz guild mizeria, sertesnek vettem hogy azt mondtak nekem hogy a HUNGARIANS haldoklik,nem haldoklik, ide nemkellenek a gyerekek arra vannak ovodak :))) magyar lovagok, blue stb (a faszom tudja mar mennyi magyar guild van) ide kemenyek kellenek BARATOK akik komolyan gondoljak (ha lehetek nagykepu)ha 2 maradunk a tesommal akkor se erdekel . ide olyan arcok kellene akik jarnak partizni d2 be kemenyen akarnak nagyok lenni vagy toverba, ami nalunk ereny es ez nem vicc ha kerek valaitol 20 millat megkapom vagy tolem ker az megkapja ez ilyen csapat itt nincs lenyulas meg lopas meg televan a tokom eset itt kiralyok vannak . a tobbieket meg csokoltatom :)))) pusza mindenkinek ide tokosok kellenek es ide kerulni kituntetes nem alanyi jogon jar:)))))))))))))))))))))