KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Hát igen:D ROFL 300K az elején valakitől:D MÁr ha valaki ad neked egy G32-es szettet is igencsak megdobja az előrejutás sebességét.(ez kb olyan 80k a full szett) Egészen 30-ig. Questeket csináld meg!! Főleg az Event questeket mivel máshogy nem tudsz majd 50-en jobchange-t csinálni.
Stick ha mindenféleképpen healer akarsz lenni! akkor G40-es Sae HAK ha lehet 10 wisdommal benne (kb 1-1,5 milla az ára) Azután a 45 stickből mindegy melyik mert mindkettő szar (spec én a SAeHak-ot a G48-as 10 Wises Big stickig használtam (tigris feje van)) Valamint 60-nál több intem nincs utána minden ment a wisdomra. (perpillanat nem tudom hogy mennyi wisdomom van régen láttam a karimat) Valszeg kéne neki egy Birth kavics hogy reseteljem a statokat.
Irányítás nálam úgy volt hogy támadóskillem szinte egyáltalán nem volt a végén a blow volt kimaxolva (shockwave-re már nem is tettem) feltettem Cure1-t Cure-2-t és a Restore-t így ha valakinek gyorsan kellett nagyt healelni akkor cure2 folyamatosan vagy ha szoros volt a helyzet egyébként nyugis Cure1-es healelgetés és néha restore ha valakinek nagyon kellett visszatölteni a HP-t.
Wisdom nagyon fontos!!! minnél magsabb a wisdomod a Cure a Cure 2 A Restore és a Group Cure annál erősebb hatásfokkal működik. A cure 1 nekem 560 körül healelt a Cure 2 980-at a A Restore pedig azonnal visszatett 483 Hp-t. GC-t nem tudom azt már abbahagytam:D De több GC-s mágus elmondta, hogy ugyanúgy a magas wisdom növeli a visszaadott HP-t. JA 50 felett te nem a G50-es ruhákat fogod keresni erről biztosíthatlak:) Hanem a G32+6 wisdomos szettet darabja az én időmben 3 millás áron ment:D De ebben támadni boztos nem fogsz:)
NA csak ennyi kiegészítésem lett volna:)