Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOOOOL Doma a vezetõnk be fog lépni hozzánk újra??? És Xca mióta knight?? Bakker vagy nagyon sokat ittam , vagy nem ismerem meg Xca-t...

Nem én voltam... Oo

Xca már nem jön az EEbe....

Slipknot
Modositom a hirt: nem codon fejezi be hanem ChrishMe. codon meg Xca knights vagy EE be mennek roviden ennyi...

Kicsit leült a forum...

Akkor egy kis hirecske: a ForgottenFaith guild megsznût.
Codon valszeg abbahagyja a játékot mind a két tulajdonosával 0o

Killer18
Azthitte* hogy megfog jelenni (sry)

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

Killer18
Uristen, én is jót nevettem rajta, azthittem ugy megfog jelenni lol

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

#2522-2526ig kva jot nevettem 😊

riszpekt\'

SuperCharger
INT-et azert ne vigyétek túlzásba. Ha már minden cumóval együtt megvan a 105-110, többet nem érdemes nyomni bele, mert nem térül meg a belefektetett rengeteg statpont. Inkább wisdombe, hogy jó sokáig tudd nyomatni pihenés nélkül.

aztan meg lestek ha 3 mobonknet ulni kell
min 60 wis oda is elkell....

riszpekt\'

Killer18
Ez igy van Chamber, itt vagyok például én aki hermit lesz, kurva sok intel, és kevés wisdommal. <#vigyor2> Már most nagyobbat sebzek nálad ugy hogy majdnem 3 szintel nagyobb vagy mint én! De ennek igy is kell lennie. Nemde? <#crazya>

Még akkor sem tuti a boldogulás. Elég sok hermit healel 50-51es szintig mert addig szinte csak narancssárga mobokat tud egyedül ölni.

Pff...
Nemtok egyedül játsszani (pontosabban fejlõdni), mert szartsem ér a healer mage csapat nélkül =/
Ez van. Ha 1edül akarsz mage-el boldogulni akkor hermit, lvl50 alatt is annak megfelelõ statolás: sok INT, kevés WIS =)

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Brutal
Nem akarok visszamenni mert az azt jelentené hogy nem tudok boldogulni magamtól és szégyenszemre visszakéreckedem...
Nekem senki nem mondja hogy "mi van nem bírsz egyedül jáccani?"

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Na, ezt vártam... cart napi 1x be szokott írni mostanában 2-3 óra körül =)
Egyébként ja, másszál vissza guildba, ha gondolod. Kevesen vagyunk sajna, de vannak még talán lvl40 körül, akikkel partyzhatnál 😉
Meg amúgyis... legalább olvashatsz guild chatet 😛

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Miért nem jössz vissza, vagy keresel egy jó külföldi guildot?Azoknak érte meg kilépni ,akiknek állandó partyja van.Magányos mage kisebb szinten elveszett kari,föleg ha healer a szakmája.Olyan partyt kell összehozni ami elõnyös mindenkinek.Pl:most én ,Chamber és Sarukhan elég jól irtjuk az ignókat.Elötte tomb keeperezgettünk.Azelött szabaduszó voltam,meg valamikor 30 körül doggikra mentem Chamberrel.Ugy emlészem revivelt is párszor.<#wink>
Brutal
Ha kell és biztos a tali helye és idõpontja akkor elmegyek érted szívesen ha gondolod...
De ahhoz tényleg biztosnak kell lennie mindennek

Killer18
Szia Brad!

Ezt a mondatot most hogy érted? --> "Akkor akit lehet max összeszedünk ugyse jártam még Várpalotán 😛"
Ezzel most azt akarod mondani hogy jössz Várpalotára vagy mi? Mert nemtudom kiszeûrni. Írd meg hogy mit akarsz vele mondani. Köszi csá

Brutal
Építkezésen voltam kinn most értem be helyszíni bejárás volt....
Nem fenyegetek senkit 1x-ûen végeztem és kész...
Kicsit már elegem van hogy 4 óra játékkal összeszedek 15%-ot mert 1x lefagyok és senki nem hajlandó ujraéleszteni...
Asszem ma még gammázok egyet és utánna végeztem...
Soha nincs értelmes party,szar dropok,fagyások,lagok és egyéb mókás dolgok amiket kapok nap mint nap....
Az biztos hogy innentõl se speedet se revivet nem adok senkinek...

Reggelt!
Mivan Brad már idesem írsz? :/
Remélem csak megint fenyegeted Kalosokat, hogy kapj egy legendaryt újra =)

jo otlet ez a kal talalkozo!
erre meg lehet enis felnezek majd 😄
Brutal
Akkor akit lehet max összeszedünk ugyse jártam még Várpalotán 😛

Killer18
Hát nemnagyon assáznak így nincs kit kinyirni, de kááááááááááár. Na mind1, majd szolunk vkinek hogy vegye aztán egy SW és kész a mulatság 😊

A Kal-partyrol az a véleményem hogy én sajnos nemtudok felmenni Pestre, mert én Várpalotán lakom, és Pest kocsival 1,5 óra, és az egy kicsit húzós lenne, és ha odérnék akkor se találnám meg azt a Erzsikés nénis Vasúti szorakozohelyet. <#beka3>

Ennyi.

Senki se assázik a módositások miatt.Halál>>>maszk elvész.Igy unalmas lesz a játék.<#schmoll2>.
BlondeHu nem deformer ugy tudom,de hogy ki volt áldozat,szélhámos abból a csapatból nem derült ki egyértelmüen.
Te kiléptél, nem kivágtunk ahogy mondtad 😛
Ha normálisnak tûnik akkor vszínû mégsem õ. Amíg nem lépnek le vmi izmosabb droppal, addig nem gond, akárkivel partyzol =)

Brutal
Nemtom de nagyon rendesnek tûnik így elsõ körben nem rosszul jáccik és elég szerény csávó...
Az meg nekem nem kerül semmibe ha velük jáccom...
Én is kiléptem a klánból (igaz nem kivágtak) akkor én is megbízhatatlan vagyok? .DDDD

BlackSilver az asszem a volt WhiteSilver.
BlondeHu az asszem Deformer új karija talán (vagy vki másé akit kivágtunk guildból). Ha mégsem akkor bocsi =) De ha õ akkor nem partyznék vele 😛

Brutal
LordPostal2 BlondeHu és Blacksilver akivel jáccottam...
32-35 között vannak elmentünk doggizni olyan irigylésre méltó hogy 1%-ot kapnak partyba is 😄
Én meg kullogtam 0,18%-al 😄

Tegnap énis csak 70%ot haladtam, de az nekem már jónak számít sajna =/
Vannak "új" magyar playerek? O_o

Brutal
Tegnap csak 50%-ot haladtam Braddel de nagyon élveztem a játékot végre...
Alacsonyabb szintûekkel voltam (magyarok) de nagyon fasza kis gamma volt ma visszamegyek velük a partra ...
Tök jó hogy végre én is segíthetek valakinek nem csak nekem segítenek

Brutal
Egy újraindítással megoldotta a dolgot,nemtom mi volt vele...

Reggelt!
És ezt mikor dobja fel Kal? Mikor már fut egy példányban? Mert akkor nem lesz nehéz "megszerelni" =)
Már 1/3-át elolvastam a fórumnak, szal jólenne jövõ hétre újabb 2-3K hozzászólás ;-)

Brutal
Nyugi már ezt a barátnõm írta meg én nekem nem kell lefordítani.. 😄

gvarga12
es mikor lesz a talalkozo ??? mert nekem akkor ugy kell repulojegyet vennem :-)

a forumot meg mar korabban megporgettuk mi rendesen 3K hozaaszolas is valami 😊

OFF
loller eppen most akartak nekem 1Megas DSL vonalat eladni telefonon keresztul
szegeny telefonos kiscsaj kicsit pofara esett mikor mondtam neki mi az abra
ON

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

plas
<#nyes>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

azt hiszem menni fog neki 😛 😊

riszpekt\'

plas
Lefordítsam...?

Brutal
do not open this window anymore

Ezt kapom a kal indításakor 😞

Brutal
Uraim és hölgyeim a helyszín ezennel eldöntetett...
Megjelenés alkalomhoz illõ öltözékben,az úri közönség mulat..
Szponzorunk: Országos Mentõszolgálat, Budapesti Rendõr Fõkapitányság

plas
Józsefvárosi Vasúti resti. Tuti hely...
ÓcsÓjé ván minden itál! Jója kiszÓgálás is, és a társaság is szeretetre métÓ.
Já és ne felejccsük el, hogy a tizennyócévnél fiJatalbbakat is kiszógának ottan. Ezt üzeni Erzsike, a JVR Kft. (Józsefvárosi Vasúti Resti Kft.)üzemeltetõje.

Brutal
Természetesen mivel nem adhatunk alkoholt 18 évan aluliaknak (vesznek maguktól is) ezért tényleg egy olyan helyet kell keríteni ahol mindez kivitelezhetõ és nem atom drága...
Aki ismeri Pestet az gondolkozhat

plas
jó, hozzatok szörpöt is! 😄

Nah ne felejtsd el hogy van nekünk egy CorteZünk <#hehe>

plas
Mondjuk ez a KalOnline azért jó, mert nincsenek azok a 12éves kis atom<#lama>k, mint pl a CounterStrikeban.
Jó, ha gondoljátok máris vázolhatjuk az itallapot:

Brutal
Akkor inkább jager vagy vodka 😄

plas
Naná, hogy hétvégén.
Csak mindenkivel egyeztetni kell...

Nem!
Csak pálinkázhacc 😄

Brutal
Én benne vagyok a dologban de szigorúan hétvégén...
Pest egy óra innen kocsival Devillel fel is megyünk mindenképpen...
Egy kérdés: 25 évesen ihatok sört? 😄DD

plas
Jaja itt Pesten kellene, nemtudom ki hány éves, de beülhetnénk vmi sörözõbe, iszunk valamit, dumálunk. Maximum aki 18 év alatti az csak kólázik.

Bár lehet Harpoon-t anyukája nem engedi el Sopronból 😛😛 😄😄D😄:

De tényleg aki úgy gondolja az jelezhetné itt, hogy esetleg benne lenne-e. Vagy megkérdezheti a játékban azokat is akik nem irogatnak ide, hogy õk mit gondolnak egy Kal-taliról...(most elsõsorban magyarokra gondolok, nem 3DeYe, XCA-ra és társaikra😛) -Még mielõtt egypoénos kedvû egyénnek ez magaslabda lenne-

Brutal
Asszony megkapja a magáét mindig lol
Ugyis éjszaka melózik a jövõ héten tehát éjszaka lesz idõm gyurmázni 😄

4 napos hétvége +téli idõszámítás, szal +még1 óra =)
Asszony megkaphatja a +1órát Brad xD

Kal talira menjünk Londonba Napihoz, beülünk egy jókis pub-ba 😛