KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Ascyra #5424 Szisztok!
ladyliliennek:
(előszöris legyen mestered v vki aki elmondja az alapokat... illetve ad vmilyen fegyvert)
Sok healerem volt (6) de nem jutottam el csak 41 ig.(1 el)
A healermageség néha unalmas, de jó! Meg kell szokni, h te nem úgy fejlődsz mint a többiek.
30. szintig viszont te döntöd el( ha kockátatsz 26 tól lehet menni dungeon1 be ahol nagyon gyorsz a szintlépés)a szintlépés gyorsaságát.
30 felett ha 1edül mész akkor kicsit lelassulsz, 30 végefelé már kínlódás az egész 1edül. De ha találsz kb veled 1 szintű harcost akkor a Devil Troopoknál nagyon jól lehet fejlődni. Ha lehet törekedj a 2es partykra (d1 re nem vonatkozik), mert így hamar szintet lehet lépni.Mások lehet más véleményen vannak de én naponta léptem így szintet.
Ha vannak normális cuccaid (vki kisegít 300k val az elején) akkor nagyon felgyorsul a szintlépés:
1-24 ig 1nap
24-26 megint 1 nap
utánna 30ig 1-1 nap minden szint (4xer csináltam végig)
és nem jáccottam egész nap
(persze minden kaszt más, mert a lovagnak 3 nap a lvl 33)
Ha eléred a lvl 30 at akkor tanácsos a Magyar Lovagok guildbe menni.(Ha még ez a minimum szint.) Itt találhtsz majd party társat, mert a hawerokkal kiléptünk és most tuti van hely ill. sztem lesz kezdő lovag palánta is :DDDD
Itt a magasabb szintű karik fogják egyengetni az utadat[ ha nem 1 eggparty közepén zargatod őket és értelmes ddolgot kérdezel(tapasztalat:D)]
Bármi kérdésed van tuti fogank válaszolni nekem is válaszoltak. Velük partyra ne számíts majd War ban healelheted őket.
Lvl 38-ra:
Mivel pénzed nem biztos, h sok lesz ezért a skillekből kell majd pénztkeresned( Speed up, Revive). d1 be illetve magasabb szinten utálják azokat a mageket akik pénzért csinálják. Aki pénzt ajánl az meg úgyse adja oda.
Akkorra majd érdemes lesz gyorselérésű szövegbe beállítani, h ingyen van de elfogadok mindenféle adományt.
40 felett: Napjaidat d1-ben fogod tengetni ,illetve ha kimész vkivel quesztelni akkor nem lesz vmi jó exp.Ezeken a szinteken már saját droppjiad nem lesznek csak amit megosztanak veled, illetve amit benyelsz(benyelni már csak azért sem érdemes mert partyra vagy utalva)
Ezeket a szinteket hetente kényelmes meglépni.
Illetve 50 felett: Heti 1 kocka a szintlépés. Ha idáig eljutsz akkor ezeken a szinteken nagyon fogod élvezni a játékot
Pár dolog a cuccokról:
( a cuccokat nézd meg az oldalon )
Grade(továbbiakban g)42-es cuccot felvet már 1 es szinten is, fegyverből a g40( Sae Dan boton kívül bármelyik jó) es a max. Ezeket mint fent mondtam minnél hamarabb érdemes beszerezni ha lehet 1 es szinten, mert akkor az első 6-8 szint kb 10 perc.
Ezek után ha eléred a 35-ös szintet lehet majd felvenni a g46 os cuccokat. minden 2. szinten 1et 1et.
46 os szinttől minden szinten 1-1 g50 es cuccot rakhatsz magadra( ilyened sokáig nem lesz)
50 es szinttől vannak a g55 ös cuccok. Ezekből sztem még most is csak az OP-nak van.
15 ös szinten kapsz majd 1 ősi állatkát ami 43 fele fog kifejlődni( vagy veszel 1 et)Az igazság az,h a madár ami a magenek van minden szempontból elég gyengus.
Viszont ez adja azokat a statpontokat amikre neked szükséged lesz. Az állatka úgy lép szintet ahogy gyilkolsz.minden kinyírt szörny után a szintednek megfelelő exp-et fogja kapni:
1-10 0
11-20 1
21-30 2
31-40 3
41-50 4
51-60 5 ... Ezen felül x időnként kap 10et(úgy emlékszem 5 perc de nem biztos)
Az övednek illetve a gyűrűdnek érdemes Wisdomosat illetve Healteset választani.
Illetve ha g40 es vagy afeletti fegyvered lesz akkor kérj meg vkit hogy kell feltúrbózni(ezen nem szabad spórolni mindig biztosra kell majd menni)
Statokról:
Van 1 srác aki leírta mi mit is ad a magenek ezt majd bemásolom ide max 5 sor.
De a health, az intelligence és a wisdom a 3 legfontosabb (strenghtre semmiképp se tegyél)
Skillekről:
Az elején ki kell választani, h miyen támadást veszel fel a heal mellett.
Lightning: Nagyon brutál, és ha vkinek akkor a lightning magenek van esélye felvenni a harcot a többi kaszttal(nem sok)
Ice: (1 skillponttal kvesebbed lesz mert minden 1 es szintű magenek van 1 pont rakva a lightningra és ez sztem nem jó dolog de mind1)
Kisebb a sebzése mint a lightning nak de a masteryt elérve le tudod majd lassítani az ellenfeleidet így nem fognak odaérni. Van 34 es szintnél 1 Splashy ice nevezetű skill, ami a Diablóban ismert novával egyenlő csak ez fagyaszt. Állítólag ilyen mages partykban lehet gyorsan meglépni a szinteket 45-50 között.
Fire: Ilyen karim nem jutott sokáig így nem sok dolgot tudok. Lehet h erősebb mint a lightning de ha nem közel van hozzá. Hátránya, h sokáig 1 es lightningal tudsz csak nyomulni(amíg nem tudsz rá pontot rakni), illetve ha jóltudom amíg nincs meg a mastery addig nagyon lassan sebez.Tehát nem 1ből hanem mintha égne az ember lassabban veszi le az életet...
Mindenképp kell vmi a healer skillek mellé, sztem az Ice a legjobb. Nekem ez tettszett.
X. szinttől tudsz a heal skillre rakni. Ezzel csak magadat tudod gyógyítani.Felesleges skill, azonban, h 16 on tudj a cure ra áldozni ahhoz kell 3 azaz három pontot rakni rá.Nagyon fontos h ne rakj rá többet mert azok a pontok hiányozni fognak később.(tapasztalat)
röviden a többit:
vmi amit kiválasztol 2x 10 illetve 20(lightning illetve fire,ice)
heal 3
cure 10
meditation 3
mastery 5
3. ill 2. támadás 5 (3. l , 2. f,i)
speed up 3
revive 1
cure2 2(5 pontot lehet rá rakni ha vhonnan lehagyod a pontot akkor hamar meglesz ez is én a végére hagytam mert d1 be bőven elég a 2 es)
...
Teamspeakre vhova menj fel, akkor unalom helyett szórakozni fogsz:D
Van még sok dolog ami nem jut az eszembe, de remélem mire ezt végigolvasod kapsz vmilyen képet a healermageről. Mindenesetre ha az itt leírtak miatt eltántorodnál a healerségtől akkor ne tedd mert nagyon jó. Vannak nehéz napok(LOL), de túl lehet élni. Lvl 38 felett meg folyton könyörögni fognak neked( ha hülyével találkozol akkor egész játék alatt a könyörgéseket fogod hallgatni de ki lehet bírni)Kérdezd csak meg Csámbit.
Sok szerencsét a karihoz és ne higy azoknak az embereknek akik azt mondják, h a kal rossz. A kal etalon. Nincs még 1 ennyire normálisan irányítható játék ahol sokan jáccanak. Majd te is meg fogod tapasztalni, h milyen jó.
Csaó mindenkinek