KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
rudiHuNN #5400 Hali mindenkinek! Gondolom tudjátok, hogy ki vagyok, vagyis NÉVRŐL ismertek!!! Pár szavam lenne ehhez az egész ks-elésről, amit én is elkövettem ebben a játékban 44-ről 45-re lépésem során, deh szerintem ti is elkövetettek már ilyet [ok: 5-szőr haltam, szerettem volna minél előbb 45 lenni!!!]. NEM TAGADOM A JÁTÉKOM SORÁN EZT AZ EGY KS-ELÉSEMET, NEM IS VITATKOZOM BENNE, VÁLALOM IS!! SOK MAGE EZÉRT IS UTÁLT MEG (nem adnak speedet)! PARTY DROPPOL MÉG ÉLETEMBEN NEM LOPTAM MÉG EGYSZER SEM!!! MEGSEM FORDULT A FEJEMBE!! És lényegében csak azért jöttem fel hogy tisztázzak valamit, egy kis taknyos miatt! CURBUNCLÉHEZ LENNE EGY KÉT SZAVAM!!
Olvastam az üzenetedet. Hogyan jössz te ahhoz, hogy engem minősítsél az OttiHUN-nal, [(közöm nincsen hozzá)] MIKOR TE ENGEM NEM IS ISMERSZ, ÉS ÉN SEM ISMERLEK TÉGED!!! idéznék is:= 1. Rudi, meg Oti hunocskákat soha nem segítem ki, mert amint efordítom a fejem, már az enyémet lövi.==> SEGITEM KI? AZT SEM TOD HOGY KI VOK! MEG ÉN SEM HOGY TE KI VAGY! AKKOR MIRŐL BESZÉLÜNK!
2.
Amugy meg Rudika meglépte az 50-et jó pár hét d1es kselés után.==> NA EVVEL VISZONT JÓL FELHÚZTAD AZ AGYAMAT! HA NEKED A 44-RŐL 45-RE KS-ELÉS, dehogy az 50-re ks-eltem magamat EZ MÁR VICCES! SOKAN MEGKÉRDEZTÉK+++ SOKAN GONDOLKODNAK RAJTA HOGYAN JUTOTTAM EL 50-ig! a titok:= NYOMD A GÉPET ÉJJEL NAPPAL, és majd rájössz a 3. napon milyen érzés az amikor a szemed folyik ki a helyéről! kicsit függőnek is éreztem már ekkor magam, mert tényleg durva volt!!+++ ÉS NE MINŐSITSEN OLYAN AKI NEM IS LÁTOTT ENGEM A JÁTÉKBAN!!! +++ Az idősebbek és az okosabbak megértik, hogy miről beszélek!!! Kösz, bye.