KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
MInd a CJB-nek mind a hermitnek meg van a Helye KALban. De a CJB-nek kell állandó party és egy Partynak jól jön a CJB. de ugyanúgy mint a Commander igazából csak 56 utan lesz hasznos a buffok miatt. Sok ember elveszti a kedvét a CJB-hez. Mások meg kedvet kapnak mert az attacker maage fejlődni nem nagyon tud egész 54-ig:) amikor megkapja az első magasabb szintű varázslatait. ráadásul egy attacker mage csak 10 szintel magasabb mobig tud ütni. Szóval nehogy azt hidd hogy ugyanúgy minta vagák 50-en kimész skorpiózni a hermittel:) Egyszerűen nem sebzed a mobot:) Én nagyon jól tudom miről beszélsz én éppen ezért beszéltm meg a srácokkal anno: CJB leszek de csak egy módon. Ha ti ütitek ki nekem a questeket és ha bejövök van party. Egyedül NEM MEGY..
Szar CJB-re a legjobb példa a MuiTaly volt. Egyetlen okból lett CJB. Hoigy az Overt healelve magasabb szintű legyen.. . Mindehhez sem a mannaja rendesen sem a wisdomja nem volt meg. ráadásul attacker sticket használt... Úgy nem lehet hogy majd támadok is meg healelek is.. a Hermitnek egy idő utén le kell adnia előbb a healinget majd a revive-ot ha 2 ágat akar húzni. ÉS hidd el megéri két ágat húzni....