• Chamber
    Szintlépésben segíteni? Bocs de meló mellett magamnak is alig bírok XPt szedni nemhogy más helyett... ugyanis ha nagy szintkülönbségekkel partyzol az csak a kisszintűnek jó ebben a játékban.

Elhiszed hogy egy party amiben max 5 szint különbség van a legkisebb legnagyobb között az sokkal jobb? :P (minden partytagnak)
    Szal én továbbrais a saját szintem környékén fogok partyzni, másra nem érek rá 1szerűen.
    Persze ittis van kivétel: healer mage (mind1 hogy cure vagy GC) lehet sokkal kisebb szintű is általában mint akit healel. Mage-el talán így lehet a legjobban fejlődni.

SZASZAt meg hagyjuk már szegényt, neki van normális guildja már rég. Remélem ki is fog tartani mellettük akkoris mikor a top1-ben lesz =)

Maskot húzni meg csak negatívumokkal jár, de ha vki ezt akarja tegye csak...

Kortól/nemtől/szinttől/... függetlenül lehet vki normális vagy idióta is, ez így igaz =)

Ja! Ha van itt vki Hungariansból: láttam bevettétek OtiHUN-t... csak szólok hogy ő az idióták közé tartozik (dropstealer/KSer/...). Persze nemtudom hogy ezt guildon belül is csinálta-e (mert BleSkyban volt nem nálunk), de spashy partyt állandóan KSelte/lopta amit bírt.