KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
A fél hsz arról szól, hogy milyen jó lenne ha Szasza visszajönne. DE SZASZA SOHA NEM FOG MAGYAR GUILDBE VISSZAÜLNI!
Az hogy minden másik guildbe így van nagyon nagyot tévedsz.. ott is általában guilden belül állandó partyk vannak. ha egyedül nem tudsz fejlődni partyba sem fognak bevenni mert az azt jelenti,. hogy csak leechelnéd az Xp-t meg a droppot. (kivéve ha healer vagy) Az pedig hogy 2 fős partyk... hát nem tudom de egy pörgős dungipartynál semmi nem hoz jobb XP-t.. legyen az D1 vagy d2...
A 3 dolog amiből nagyon elegem lett a végére: lent vagyok D1-ben andr3jékkel és elkezdenek privátban könyörögni nekem egy 30-as hogy menjek oda azonnal és támasszam fel... Már bocs de ki fijam macskám ő?? Vagy minek kell nekem azonnal hasraesnem valakitől azért mert magyar?? Nem azt kéne hangsúlyozni hogy a magyar guild miért nem összetartozó hanem azt hogy lehet jobb egy international guild mint egy magyar mert akkor nem azon megy egész nap a rinya hogy milyen szar a magyaroknak hogy nem fognak össze és tömörülnek egy erős guildbe hanem játszank és élvezik a játékot... Amíg valaki csak úgy tudja elképzelni, hogy mástól kér pénzt meg kunyerál a guildben meg állandóan várja a sültgalambot nos azt ki kell ábrándítanom.. előbb tegyél le valamit az asztalra és majd utánna lehet beszélni.. Ahogy a közmondás is mondja:
"Segíts magadon az isten is megsegít" vagy másszóval "az okos túlél a béna elhullik"