KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Ascyra #5322 Sziasztok!
Cartnak meg mindenki másnak...
Szóval SZASZÁTÓL már nem lehet elvárni és persze tényleg sok lenne a kéregető, DE:
- Az összes többi nemzetiségi teljes mértékben segíti 1mást.
- Nem 1 xer volt olyan h vki berágott rám bárhol és jött a harcos=>mask, Telport v halál(és persze idő vesztés, és volt amikor csak ki akartak írtani mert nemtettszett h ott ölök, de ezt csak halál után tudtam meg...)
-Soha nem lesz jó magyar guild ezek miatt. Csodálkozik mindenki h minden magyar guildből 50 fele kilépegetnek?
Miért? (teszem hozzá h én azért kaptam nem néha elég sok segítséget...)
Hisz azok a dolgok amik más guildben megvannak 1ik mostani magyar guildben sincsennek meg! (a miénkben még kivitelezhetetlen). Gondoljatok csak bele! Nekem itt dőlt el h nem leszek healer(pedig jó volna), de 1 éjszaka alatt többet fejlődtem Punával meg 1 55 ös íjjásszal mint az utóbbi nemtom hány hétben.
(2es partyik külön)
Igen néha a magas szintűeknek kell segíteni akár szintlépésben is.
Azért mert nem mindenki látja ez minden guildben így van.
És igenis maskot kell rántani ha olyan a helyzet.(én tradelek mert senki nem venne maskot se értem se másért)
Komolyan ha az emberek arra nem képesek h ha 1 kib*szott rebit el akarok nyomni és csak 3 deviltroopot kiírtsanak akkor mit akarunk?
Mellesleg ez nem magyar solidaritás... Minden más játékban segítenek a magyarok 1másnak(Lineage2, DiabloII, Silkroad, és még sorolhatnám)
Ti elhiszitek, h nem lenne jobb, ha mindenki segítene a másiknak?
Mindenki sokkal jobban tudna fejlődni, persze az elején szar lenn max 3 hónapig de utánna más lenne a helyzet.
SZASZÁRÓL meg csak annyit h a war meg 1éb dolgok miatt sem fog visszajönni, de ha ezt a nagy áldozatot megtenné akkor csak le kellene állítani a kéregetéseket. Én eddig emergency escapen kívül semmi mást nem kértem tőle azt is csak kipróbálni.
De a morál nagyon megnőne ha SZASZA visszajönne, meg az összes magyar összefogna
és 2-3 nagy klánban 1esülne de itt ez soha nem fog megtörténni.
Vannak olyan emberek akik a saját fejlődésüket nézik csak.És vannak olyanok akik önzetlenek és nem parasztok az emberrel hiába alacsonyabb szintű.És van Kvikk...
Ez kell a Penge féle erős klánhoz, de persze ő is azzal a szar Silkroaddal nyomul(persze ott lehet magyar guildet csinálni).
Mind1 ha vki magyar guildeket akar warképeset akkor felejtse el örökre. Senki soha nem fog ezért áldozatot hozni. Mindenki rögtön akar mindent ezért kéregetnek(jó én is lógók de soha nem megyek 1mil fölé és azt is hamar megadom).
És van aki 15-16 évesen is normális, van 12 éves normális ember is!!!!(gyerek de akkor is).
Jah és mégvalami: nem az alacsony szintűek tudják 1befogni a magyarokat ergó nem nekünk kell vmit tenni ha váltzotatni akarunk.
(Remélem senki nem haragudott meg. Ha mégis akkor bocsánat mindenkitől, hisz ezek csak a saját kitörő nem1beszedett gondolataim)