• Ascyra
    Sziasztok!
    Mint említettem ezt a guild dolgot nem fogjuk megmagyarázni soha. Ennek ellenére a tisztánlátás végett megpróbálom.
    Az alapuló guildtől mindenki mást vár:
    - 1 vki nem kapott segítséget az ML-től és ezért kell neki a guild(nem akarok belemenni, mert nem rólam van szó de 1 szóval azt mondta le se szarták)
    - Páran szeretnénk megtudni mijen is supervisornak lenni (Keresztesek). Az ML-ben
    erre soha nem lenne lehetőségünk és szeretnénk mindent kipróbálni a játékban. (Ide tartozok én is. Tettszik a játék és nekem tettszene az ha én határozom meg mi legyen a rangom stb.)
    Más:
    -Még nem beszéltünk tagok felvételéről( Persze van aki kacsingat de sztem max 10 ember lesz össz-vissz.)
    -Nem írtuk be a guildbe, h a mi guildünk 1000xer jobb lesz, nem mondtunk semmi féle olyat ami bántaná 1es emberek lelkét.
    -Nem azoknak készül a guild akik magyar guildbe akarnak, és azt hiszik h lvl limittel fel fogunk venni tagokat csak mert magyarok.

Ezek persze lehet, h később változnak, még sok múlik azon mennyire jön be a guild és attól is, h ha visszamennénk majd esetleg akkor visszavesztek-e

De ez a guild nekünk készült akik ismerjük és segítjük 1mást. Nem a Gazsi
    bácsit szeretnénk felvenni. És nem akarunk könyörögni senkinek h jöjjön és lépjen be és nem is akarjuk. (Egyenlőre)

Tehát mindenkinek másra kell a guild. Nem jobb guildet akarunk csinálni mint az ML (ill lehet h a többiek igen ezt nem tom) csak ki akarunk próbálni ebben a játékban mindent.

Quick: előző pár levelemben pár sort szenteltem csak neked, ahol kiemelten neked megköszöntem a segítséget amit adtál...
    Bármi érthetetlen az új guildünkkel kapcsolatban...