KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Huhh rám azt mondani, hogy nem voltam megszállott:D ÉRDEKES:) Kb 20-.as szint óta healeltem szóvalabszolút csapatjátékos vagyok (valahol 60 körül van az intem szóval kék zöld mobon kívül semmit nem tudok megölni egyedül) lévén CJB-nek készültem... Szerintem első magyarként volt a mannám 3400 felett amivel kényelmesen lehetett dungipartykban full prtyt healelnem cure 1-2-t 3-as meditationnel folymaatosan fejezve (mert azért néha szükség volt rá) NEm hinném, hogy ezek a nevek mondanak neked valamit, hogy: Andr3j Szimbio NaPoLeOnTheHUN Erunosta CorteZ DUGIMACA PUNA Fehértigris Rendszeresen partiztunk később csapódott hozzánk plas és Harpoon is rendszeresen az RA-ból. Úgyhogy eléggé megszállott módjára toltuk:) NEm volt összetartás?? Együtt ütöttük ki mindenkinek a G50 fegyót ha valakinek kellett páncélt amit tudtunk. Mindent amit egy guildtől nem várhat el az ember.. TS-en gyülekeztünk. SOkáig téptük a szánkat, hogy TS-en tömörüljenek az emberek meg a koldulás ne menjen a guildben aztán ennek az lett a vége, hogy meguntuk és eljöttünk. HA valaki pénzt akar menjen ölni. HA valaki cuccot akar menjen ölni nem tudok mást mondani...G46-os armorba vagyok igaz de nagyon sokáig a G42+2-es cuccomat hordtam. Mindent ütöttünk nekem is csak a cípőt vettem (ami feathery pofátlanul olcsón 150K-ért mert a srác a shopban elírta az árat)
Úgyhogy összetartásról nem kell a papolás meg milyen szar elveszteni valamit. ez van benne van a gameban.. de egy kis előrelátásssal elkerülhető.
NA csak ennyi