KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Ascyra #5131 Kedves Bucser,
Tegnap elég fáradt voltam meg sokmindent le akartam írni ésez nem igazán sikerült. De most :D. Szóval tömöreen a lényeg: Curb hibázott, de ezért nem kellett volna lehordani főleg nem neked, mikor ha a szavaidból jól vettem ki már nem is jáccol. Sztem ő is belátja, h biztosra kellett volna menni, nade ki ne kockáztatna ebben a világbban(kal)?(persze ha sikerül max 100k-val van beljebb, de neke mennyi az összes vagyonom)
Velem ez történt: 2-3 napot jáchattam úgy, h kb napi 12 vagy 14 órát és egyfolytában a kalon járt az eszem. Jöttem haza és a hóban megláttam 1 csatornafedelet. Teljes erőmből szaladni kezdtem felé mert azt hittem, h láda(így visszagondolva elég vicces de igaz). Persze elszomorító volt a valóság de mind1. Ezzel arra akartam kilyukadni, h aki komolyan veszi a játékot annak minden 100k fontos. (lehet ez megint rosz példa volt és még aludnom kell 1 kicsit)Tapsikoltam mikor Kvikkék bevettek d3 partyba és segítettek meglépni a 40-et. Tehát nem csoda , h Curb rosszul érezte magát mikor ez történt és természetes, h segítséget kért.
Pár szó a segítségről: Ha jól láttam te mage vagy.Na szal én a szintek alatt azt tapasztaltam, h ha nincs tuningos cuccod (min+2 es mindenből ill hasonló) akkor a mage 1 kalap szar.Ez tapasztalat, hiszen magamba 2db narancssérga szörnyet nem tudok kinyírni csak futással meg v 30 meddel.Szóval ha vkinek akor neked tudni kellene, h segíteni fontos.
Más: A mi kis triumvirátusunk (V150r,Curbuncle,Ascyra) A játék flyamán mindig segített 1másnak(ergó most bajban vok, h ki kell-e lépnem v sem. Igazából maradnék de tudod ez olyan fajta összetartás mint a Kereszteseké v még szorosabb ) Persze meg kell, h említsem, h kibővültünk és már rég többen vunk. Azért mondotam a triumvirátust mert így 3-an kezdtünk segíteni 1 ásnak meg először a haweri ill baráti viszony itt alakult ki.
Más: Én mikor történt fent voltam ts-en és beszéltem Curbbal, de nem gondoltam, h ilyen nagy baj történt, mellesleg én akkor nem is voltam bent meg azt hittem,h Curb milliomos és nem vágja földhöz.
Végül: Nem tudom miért olyan ideges(ha az), mert jól tudja h segítettünk volna neki mennem kell még írok mármint befejezem ezt...