KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
NA tegnap este írtam egy elég hosszú választ de az SG éppen állt mimor küldeni akartam így hagytam annyiban:)
Asszem kb ezvolt az (még jó hogy mindenküldés alatt csinálok egy váólapra mentést:)
Nos én már nem is tudom mikor kezdtem:D Asszem mikor még pengéék is vagy dogi beachre vagy dungi első szobáiba jártak partizni. (szóval a legmagasabb magyarok is csak 40 körül jártak és akörül szakadt ketté az ML és a Renegade Angels vagy talán még hamarabb nem tudom:D) Abban az időben COP hulla üres volt (vagy talán bent sem volt még) és Fort volt az érintkezés fő helye valamint mine. A 46-os magimat azért hagytam ott mert a Kliens bemondta az unalmast és nem hajlandó indulni csak ezért pedig windows-t reinstallálni nem fogok hogy egy x+1-es game menjen:) Engem is vertek már át. Nem egyszer. Szar érzés ez van legközelebb okosabb lesz az ember. De mikor elcsesztem valamit (pl eltörtem egy sae dan-t meg egy 48-as healer sticket is talizás közben és nem volt másik) akkor sem keseredtem el.. vettem egy npc botot mert annyi eszem volt hogy figyeljek rá hogy legalább ennyi pénz legyen félretéve a Storage-ban öltem zöldeket hogy legyen pénzem meg healeltem mint az őrült. És vettem egy másik feltalizottat a végén. Ez így működik. ha szívás van szívás van. De nem az a megoldás, hogy csak azért mert nem segítenek nekem beírok egy jó hosszú hattyú halála szerű üzit a fórumra, hogy ezért hagyom ott a guildet. Soha senki nem kérdezte ha valaki elhagyta a guildet azt miért teszi. Az ő dolga így látta jónak. Az összes német klán... Hát ők a német klánok.. mi meg magyarok. Mondjuk igazából nem sikerült kihámoznom mit akarsz írni... gondolom az elején jól elhatároztad, hogy most lehordassz aztán nem jött össze?? vagy mi történt?? Soha nem mondtam egyébként, hogy igazam lenne. de ez egy fórum és csak a véleményemet írtam le ami megegyezik chamberével...
NA üdv és további jó monopoly-t a széthackelt meg CCF-elt kalban (igazából ezért sincs kedvem visszamenni)