KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Ascyra #5126 Csaó mindenkinek!
Kedves Soladi,
Sajnos se időm se kedvem nincs kifejteni, h miért nincs igazad, de egy biztos:ha veled hasonló történne v sírnál h segítsenek v nem és sok exptől mentenéd meg magad.Sajnos én nem tudtam Curb-nak segíteni mert 100k körül vok állandóan.De nem is lehetne rád 1 rossz szavam sem, mert a kalban merőben mást jelent sokak számára a guild.Én a d2 kiadása óta játszom és ott nem volt ennyi ellentét és nem 1xer volt olyan h hardcore 99es kari meghalt 1 klántársa becsületéért.Ez itt fel sem merülhet de ez most mind1.Az én 600-as Necrómat(igen 600-as és igen modos) sokáig szlovák ill lengyel gyerek húzta.És ha valami hülyeséget csináltam rögtön segítettek.Ott a pénznek nincs értéke csak a rúnáknak (persze ezeket mindenki behúzta de ez volt és ma is ez az 1 etlen hiba).Lényeg az, h valamiért mindig segítettünk 1másnak.Nemtom itt ez olyan furcsa.Persze meg kell h említsem Kvikket aki sztem mindenkinek sokat segített.Ennek ellenére a guildben való széthúzás nyílvánvaló volt.Csak akkor értettem meg mikor Cart mondta, h mi csak gyüjtjük a magyarokat.Mellesleg nem haragszom senkire nagyon a guildből mert sokan csak jáccanak és élvezik míg mások (pl Cart) keményen nyomják.Cart is sokat segített és ő meg is értette a problémát és nem hülyézte stb. Curbot. Lehet, h régi motoros vagy kedves Soladi de akkor sincs igazad. Én nem foglak különböző jelzőkkel illetni, mert sztem nincs értelme.Azonban jó lenne megjegyezni, h a kalban van olyan klán amely nagyon is összetart(pl majdnem az összes német klán) és talán ennek a klánnak is ezt kellene tennie.Persze most már jobb a helyzet mint mikor beléptem.Igazából a mostani tagokkal különösebb bajom nincs (Mint azt páran tudják Turbókaki átvert 1 bottal én ilyenekre gondolok, ill volt Rehecker akit legszívesebben nemtom mit csináltam volna vele mikor elkezdett sírni h miért nem vitéz... stb.)Mára ezek az emberek nincsennek bent és sztem most már jó klánunk van.(Persze mindenki ember Chamber is és gondolom Curb zokon vette a hülyézést). Na mind1 most lesz 1 kis törés mert 1 kicsit elkalandoztam és Siga már morcos h miért nem mek healelni meg 1 ébként is oldalakat tudnék írni arról miért nincs igazad Soladi. Még folytatom...
(Ha valaki számára bántó a hozzászólás, akkor a veszekedések és egyéb más elkerülése végett előre is bocsánatot kérek, és szeretném kihangsúlyozni,h 1 mostani guild taggal sincs semmi bajom) Gondolom lesznek megint hülyézések meg egyéb ill sok helyen eltértem a témától. Ennek ellenére remélem h valami megmarad és nem csak az lesz, h na itt 1 hülye aki Curbot védi)
Mellesleg Curb hibázott de sztem akkor is segíteni kell neki.
Ascyra ML lvl 41 Healermage