KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Chamber #5087 Énis sajnálom hogy kilépett, de éncsak leírtam a véleményem az esetről...
Azt itt elfelejtetted leírni hogy azt az 90%os eséllyel próbáltad rárakni (amit nem lehet véletlenül csinálni csak direkt. véletlenül max 1 revikövet felejtesz le). Csak te gondolom szerettél volna megspórolni ~5 revikövet (kb 100K). Ahogy teis írtad egy olyan fegyvernél amire hónapokig gyűjtöttél (és 5M+ot ér, nemtom pontosan) ez a próbálkozás... hát erre sajna nemtudtam mást mondani minthogy idióta/hogy lehetsz ekkora hülye/stb.
Ha más szerint ez egy jó ötlet volt akkor sry... ezesetben biztos énvagyok a hülye.
Énis szoktam segíteni az embereken akik megérdemlik (mostis kérhettél volna guildban revikövet, ha épp nem volt rá pénzed. nekem pl mostis van 10, törött fegyverekből, meg úgy általában mindig). Havernak nemrég csináltam egy +11 +10agi Red Tiger[9]-et, és arrólsem spóroltam le egy revit sem (el sem törött :)
Egy komplett többmilliós íjat viszont nemtudok adni, meg őszintén nemis adnák... mert te nem véletlenül törted el az íjad.
És emiatt a véleményem miatt persze megint én vagyok a szemét, holott nekem (vagy bármi/bárki másnak (lag, bug, stb)) semmi köze ehhez, csak te tehetsz róla. Ez egy ilyen játék/közösség... akkoris rohadt köcsög vagyok ha nem revivolom az illetőt aki egész nap KSelte a partynkat/lopta a droppokat.
Sajnálom hogy kiléptél, de remélem annyit azért elértem a leb@szásoddal hogy a következő íjadat nemfogod eltörni.
Tipp mindenkinek:
- minden TALI ELŐTT kell egy POLISHING stone ha nemakarod hogy eltörhessen a cucc (armor talán kivétel, de nemtom biztosan)
- EB előtt vidd fel 100%ra (nem, nem 98%ra!) az esélyt ha nemakarod hogy eltörhessen a cucc