KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Curbuncle #5084 Hello Mindenki,
Mint már egy páran értesülhettetek róla, tegnap este megsemmisült az íjjam.
G48+3 +12Breakthrough Blue Chultae Bow[9]
Ezzel egyidejűleg, számos nem várt visszajelzést kaptam, hogy mennyire balfasz vagyok, és hogy megérdemeltem. Ezen emberkéknek nem kívánom ezt az érzést, amikor hónapokig gyűjtesz valamire, és az összes pénzedet kiadod rá. Eltört, nincs semmim 1400 Medium Medicine kivételével.
Sajnálatomra nem tartozom azok közé, akik mineden 15. nap után exp stonet vesznek, nem tartozom azok közé, akik 50 ezer medicine nélkül nem tudnak edzeni, és méginkább nem tartozom azok közé, akik cserben hagyják a másikat.
A eset után, számos embertől kértem segítséget, akiket egykoron én magam segítettem. Volt akinek 2 ToAval megrakott íjjat adtam el ToA nélküli áron haveri viszonyból. Újjonc ismerőseimnek mindig adtam kölcsönt, ha kellett. Volt olyan, akinek bármikor hajlandó voltam elteleportálni Priestbe, csakhogy Rebit vegyek neki, he kellett. Olyan is volt, akivel megszámlálhatatlanul sokat partyztam, de nem. Ez egy olyan pillanat volt, amikor fény derült arra, hogy kire is lehet számítani.
Quick, eszméletlenül rendes ember vagy. Te vagy talán az egyetlen olyan ember a guildban, aki úgy tesz valamit, hogy nem vár érte cserébe semmit. Az íjjat amit adtál, egyik ismerősöm felhúzta nekem +10[10]re, amit majd megkell neki fizetnem később. Per pillanat ezzel az 1400 medivel kell zöldeket, sárgákat ölnöm, mert a volt íjjam adta manna, health, meg agility pontok nagyon hiányoznak.
Lényeg a lényeg, Quick, soha nem vertem át senkit ebben a játékban, soha senkit nem loptam meg, mindig elosztottam a party droppokat. A mai napon véglegesen kilépek a MagyarLovagokból, és nem tartom valószínűnek, hogy visszajövök. Amikor visszavettetek, azt hittem változott valami az összetartás terén, de úgy látom, csak a káröröm lett a nagyobb.
Quick, az íjjadat (amilyen statokkal atad, ha ez így jó neked) amint sikerült összeszednem körülbelül 1.5-2 milliót, visszafizetem!
cartman, köszönöm a jó tanácsokat a skill, statok elosztásakor, volt íjjam vásárlásakor.
Minden jót,
További jó játékot!