KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Szimbi #4896 Azért beszarás, hogy mikor még a kalt kezdtük annó nem volt semmi gond lehetett ölni, szitkozódni, vásárolni... Még emlékszem az első magyar aki segített pénzel az Soli volt :) azok a régi szép idők... Aztán kezdődtek a lehúzások meg a hackek és a GM-ek leszarták az egészet! Szerintem azlért van immáron 4 hónapja bannolva a karaim (2 okból): 1., megírtam hogy milyen hulladékok hogy azt a k***a szervert nem tudják kézbentartani, meg hogy én aki eddig az ominózus esetig tiszta volt 4 hónapig tartják bannolva. 2., Megijedtek a GM-ek mert túl gyorsan fejlődtem xD (de ez csak poén) Mind1 nem akaraok károgni meg rosszhírhozó lenni, de sztem a kalnak leáldozott :( (hát ha már csak abból indulunk ki hogy ilyen szar dropprate mellett küzdelem minden perc. Most lineagezem, ott a dropprate nem kics, de nem is nagy, ergo pénzproblémám sosincs :) , de a cuccaimért meg kell küzdenem nekem is...) A kalban is kicsit felljebbnyomnák (és ezalatt nem a 0-ró 1-re gondolok amit most csináltak.) akkor esetleg egy fasza hangulatos játszható kis mmot kapnank....
Elnézést a közbeszólásért, de ez kikivánkozott :)
Mindenkinek jó kalozást, és menjen úgy ahogy nekem ment anno.
and dont forget to KEEP HOPE ALIVE!!!!