12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#4934 Tsá
ThedarkmanHUN:
Sajna ezt így nem lehet megmondani,sok mindentől függ:
Milyen állatod van és hanyas?
Milyen a páncélod? 2 str? G42?
Fegyó milyen és mit ad?
Mit ad a gyűrű ?
Mit ad a belt?
Milyen trinketed van ?
Ezek nélkül is meg lehet mondani,de lehet hogy nagyobbat is tudnál ölni,vagy kisebbet kellene!
Kb: young woman eket,de nem dob g 40 et,de sokminden mást!Sok lóvét dob és gyorsan ölhető!
Szerintem a devilek is mennek már,azok is egész jól dobnak,dobhat g40 et is!
De ha lilákat ölsz sok medi elvész és keveset droppol a lila!
-
ThedarkmanHUN #4933 nah előre leszögezem nem akarok f*sz-nak tünni én az ien dolgokat csak mondom és nem nagyon akarok belőle gondot jah és ti mindig ittvagytok és mien monstert öljek ami nekem ad expet,pézt,és droppol is rendesen (lvl23)Please help me! -
Tsá
BeasT55 ha a játékban vagy nyomj egy privi üzit :cartmanHUN vagy ChamberHUN vagy QuickHUN ra,de én ma nem vagyok !Holnap fogorvos,és utánna 10 óra körül leszek sztem!
War: nem volt rossz, rendesen kemények voltunk! Csak itt majd azért beljebb kell mennünk ne itt kívül legyünk!Kedvemc kis ccf erem mhom is kapott pedig full 50 es:) és rohadt gyorsan halad!
Tsá
-
CartmanHUN #4931 Az ilyen mockery huszárokat imádom elintézni.Régebben még megpróbáltam szép szóval de semmi értelme nem volt.Mostanában nem is szólok érte hadd legyen boldog a szánalmas próbálkozásával,mert ugyis megfektetem.Vagy becsalogatom az archer skorpiók közzé vagy egyszerüen hagyom ,hogy leszedje a mobot rólam.Volt egy igazi hős amelyik megpróbálta megölni a csontit amit megkapott ajándékba.Nagyon szép és egyenlő küzdelem volt, 10 percig élveztem mert a mob mindig regenerálódott , közben hősünk meg medivel kompenzálta a veszteségeit.Szegény SZASZA most megint kikapcsolhatja a pm funkciót mert majd jönnek a kéregetők a nyakára. -
#4930 HALI
Csak anyit hogy SZASZA-áre lassan elkéne kezdeni fogadni hogy mikor lesz 1. a kalban!!
Ki mire fogad mikor lép fell a legszebb helyre??
-
Curbuncle #4929 Mindenkit óva intek a legújabb hacktől. Veszel valamit egy adott áron, mint a képen 25K egy Horn of Spirit, és sokkal többet fogsz érte kiadni.
-
Curbuncle #4928 Nincs olyan, hogy lehetetlen. Nézd csak meg Szaszát. Bár nem ajánlom, hogy az ő példáját kövesd, hacsak nem akarsz rövid időn belül szemüveget, meg egy rakattal kevesebb barátot. -
corey3 #4927 Lenne egy kérdésem:
30-as szinttöl expkövel 15 napig 38-as szintre lehetséges fellépni???
vagy ez lehetetlen dolog? -
BeasT55 #4926 Na bevesztek aMagyarVitézek Klánjába. Nagyon szeretnék bekerülni. A játékban is a a nevem BeasT55. Köszi -
Doma #4925 Szerinted aggodok?
Visszamagyek majd akkor levadaszom az osszes mockery kser noobot -
ThedarkmanHUN #4924 Nemtudja valaki megmondani nekem hogy meik monstert érdemes irtani lvl23-al ami dropol is ad %-ot is meg pénzt is rendesen? please help me! -
ThedarkmanHUN #4923 Tigrincs direkt szoltam az elején hogy csak a noob knightek csinálják vagy nem? -
Feher Tigrincs #4922 Ezt nem ajánlom, s ...... dolognak tartom.
S senki se szereti, az ilyesféle dolgokat. Ugy lépjetek szintet, ahogy a többi tisztességes ember csinálja, tudom nem sok van, de azért akad. -
ThedarkmanHUN #4921 Most a Noob knightekhez szolok akiknek megvan a mockery skill:
Ha nagyon hamar akartok level-t lépni irány például a skorpio vagy a doggebi és ott kapjátok elő a mockeryt és ha látjátok hogy vki öl egy doggebit akkor nyomassátok rá minél többször ezt a mockeryt és kaptok körül-belül 1000exp-et de ha skorpiora többször rátudjátok csak hajrá -
BeasT55 #4920 Hellosztok. Én is imádom a Kalt. Már 30as szintü vagyok és szeretnék bekerülni egy Klánba. Ugy todom hogy a magyar vitézek klánjába 30as szintel lehet bekerülni.Bevennétek engem valamilyen klánba. Köszi -
Feher Tigrincs #4919 Xca-t nagyon sajnálom, megint blokkolva van bizonytalan időre. Nem tudom meddig bírják az EE-ben lévő emberek, de jól bírják. Remélem nem lesz belőle Revolution vagy valami hasonló. -
Feher Tigrincs #4918 Ne aggódj, nem lett vele semmi gond, egyszersem halt meg a drága, 2 speed up ment el(megjegyzem most nagyon drága), de kaptál helyette 4 db SBWB-t, ja meg kb. 1000 medi, nem tudok küldeni levelet, mert kifagyok, de a storageba már betettem, így ha visszajösz oda tudom adni. Maradok a mágusnál!
Kaptál +10%-ot, kicsit átmozgattuk Szimbivel a fáradt csontjait, de most míg vissza nem jössz addig szerintem zacsiba kerül, hacsak Szimbi be nem viszi. -
Doma #4917 Ezen lehidaltam, bár nem ért annyira váratlanul...
Ranking Character Level Job Guild
1 Jessie 67 Archer HALLofFAME
2 kerpal 67 Magician Revolution
3 Martis 67 Archer HALLofFAME
4 Xca 67 Magician EliteExposure
5 codon 66 Knight DiamondSouls
6 SZASZA 66 Archer SaKro
7 Rachel 66 Archer HALLofFAME
8 mestin 66 Knight Revolution
9 Lunke 65 Knight eXistence
10 ZychoPL 65 Knight PhantomLegion
Gyerünk SZASZA! Gyerünk Mortel! -
Doma #4916 Még jó hogy telik rá, mi? -
Feher Tigrincs #4915 120-140K körül mozog, de ahogy észrevettem ez emelkedik.
Nagyon bonyolult kezelni egy lovagot, de megtanultam, 5-6 rebi után, már egész jól ment -
Doma #4914 Ehh 200 milla?
Volt az több is :P
Mennyiben megy most a rebirth scroll? -
ThedarkmanHUN #4913 Ez a vár elfoglalá olyanm int a CTF a Cod2-beN? ^^
-
Feher Tigrincs #4912 Whahahahahaha penge
Most esélytelen volt elfoglalni akárkinek is a kastélyt, nem azért mert hogy az EE és az allianca erős, nem, hanem azért mert nagyon sokan nem tették fel az új klienst, és nekik még a régi kastély volt bent a játékban, és nem érhették el a zászlőt. Az alliance közül kb 10-20 ember védte csak, s nem sok dolguk volt. Martis és meg 1-2 gyorslábú barátja jutott fel, hogy megpillantsák végnapjaikat -
CartmanHUN #4911 Volt ostrom egy dc vel.Nem tudom ezt ,hogy érték el a sárgák de jó volt.Akik ugy gondolták szétcsapják a magyarokat igencsak ráfaragtak mivel sikerült a szlovénokkal összehozni megint a szövetséget.Még az egyik kapu feletti bástyát is elfoglaltuk kétszer is.Úgyhogy halad a játék csak hova?A g50 es cuccok ára 200 milla...Ha ezt penge megérhette volna. -
Szimbi #4910 Cingár. Lentebb látsz egy hozzászólást, amit egy Napi nevű emberpalánta eresztett meg. A hozzászólása alatt van egy link, amely a kal bibliája nevet kapta (www.kalhun.tk) ide nézz fel. Ha meg a strenghted alapból 90 akkor igazítsd hozzá a hp-d legalább 70-ig. -
Cingar #4909 Sziasztok! lenne egy kerdesem.knight vok es sztetek a strengthet huzzam meg tovabb ha alapbol mar 90?pls valaszoljatok..elore is ty
-
#4908 ég jó hogy itt nincs deleveling:D -
Szimbi #4907 Na Andrej meggyaláztam a karaktered... xD
Bementem vele ölni, de még a poti gombot se találtam lol
SeagaL meg Tigris csúnyán kinevettek :( Semmi sem ment..
Azért ne aggódj nem haltál meg... annyiszor :PP -
Doma #4906 Tedd fel a kérdést újra és fogalmazd úgy a hozzászólásod mint akinekk több iq-ja van mint 85! Köszi -
#4904 Ez nagyban függ serverlétszámtól!! Az eleje tényleg unalmas!! az igazi élet 30-as szit utan kezdődik akkor már elég zsúfoltak a bejáratott kill helyek.. És ez csak egy magánserver.. mi lehet odfficialon? -
Cső
Ha befellegzett ha nem,akkor is még elmegy igy is,sajna megpróbáltam a lineaget is,de elég gáz,sajna egész nap egy lélek se jön feléd, uncsi!
a sikroad nál pedig allandóan előről kezdeni,hát.:( -
#4902 Az imadkozosokra meg amikor brakeltél?:D
Jól nyomjátok:) -
#4901 na csa irok mar en is akkor
nekem meg mar van csatahajom EVE ben es talan a hetvegen nyomunk par lvl 4 kuldit
meg erosen vágyok mar 0.0-ba csak Matyi vissza maszott empire-be aztan most segitek neki kicsit egyenesbe jonni
ja meg van mar jump clonom is szal tudok ide oda maszkalni naponta 1* :)
kal hoz meg sok sikert, mostanaban megint sokat gondolok a regi szep idokre a sziklanal hatul a giantoknal :) -
Doma #4900 Ték
Grat toljátok toljátok! -
#4899 csak lvl67:) Az elég?:D Én is 58 vagyok mán ottan:D -
Pont te beszélsz te CCf scammer?:D Méghogy nem volt soha stiklid:D Írjad megfele az adminoknak, hogy felakarod tölteni az accodat Kal cashel de nem fogod ha nem tudod kihasználni a rátöltött pénzt:D Bénázol itt kifogásokkal:D -
Doma #4897 Ne offoljad szét a topikot wazzze!
Vagy már 70 L2ben?
Jah es van 2 heted hogy raprobalj a silkre -
Szimbi #4896 Azért beszarás, hogy mikor még a kalt kezdtük annó nem volt semmi gond lehetett ölni, szitkozódni, vásárolni... Még emlékszem az első magyar aki segített pénzel az Soli volt :) azok a régi szép idők... Aztán kezdődtek a lehúzások meg a hackek és a GM-ek leszarták az egészet! Szerintem azlért van immáron 4 hónapja bannolva a karaim (2 okból): 1., megírtam hogy milyen hulladékok hogy azt a k***a szervert nem tudják kézbentartani, meg hogy én aki eddig az ominózus esetig tiszta volt 4 hónapig tartják bannolva. 2., Megijedtek a GM-ek mert túl gyorsan fejlődtem xD (de ez csak poén) Mind1 nem akaraok károgni meg rosszhírhozó lenni, de sztem a kalnak leáldozott :( (hát ha már csak abból indulunk ki hogy ilyen szar dropprate mellett küzdelem minden perc. Most lineagezem, ott a dropprate nem kics, de nem is nagy, ergo pénzproblémám sosincs :) , de a cuccaimért meg kell küzdenem nekem is...) A kalban is kicsit felljebbnyomnák (és ezalatt nem a 0-ró 1-re gondolok amit most csináltak.) akkor esetleg egy fasza hangulatos játszható kis mmot kapnank....
Elnézést a közbeszólásért, de ez kikivánkozott :)
Mindenkinek jó kalozást, és menjen úgy ahogy nekem ment anno.
and dont forget to KEEP HOPE ALIVE!!!! -
Csákó
Elmarad a war?
ne má! -
vaPuMarci #4894 ok thx