Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en is ez alapjan szmitgattam ki hova mehetunk majd overrel meg a haverjaival 😊

riszpekt\'

gvarga12
bakker nezegetem kalhq-t es miket talaltam

trollok

varazslok

azt irjak hogy a dogi toronyban 10 folyoso lesz rengeteg szobaval 60-90-es szornyekkel

a tukordarabokat amivel a fo szornyet lehet megidezni majd a szornyek fogjak dobni vagy meg is lehet venni

a 70+ os szornyek allitolag mar csak 50+ os cumot dobnak es az 53-sa pancelt mindenki 55-osnek mondja

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

akkor megsem 😊

riszpekt\'

lol kösz de slipe korabbi üzeneteit is tisztogattam anno

most esett le mintha ez lenne az elso torlesed a topikban
grat hozza

riszpekt\'

gvarga12
hali killer

[email protected]

az email cimem itt tudsz elerni msn skype nem megy msn elvbol nem skypeolni meg nem tudnek mert ugy is mindig andrejekkel logunk TS-en

ICQ-m van ha gondolod megadom emailban de nem hasznaltam mar vagy 4 honapja

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

csodalkoztam is elosszor hogy mifene
koszonom mindenkinek aki gratulalt

riszpekt\'

ez nem egy oldal hanem egy kep, de mind1

grat mui
Nem neked ment mui, jah és Grat az 50hez!

de látom már törölve lett igy is jó 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Se cheat se hack, se cc generator...
Köszi a tiszta játékot!

nincs semmi trójais dolog mert az alpári küld el minden adatod és jólesz neked cucc lesz..., amugy ilyenekért nem kap büntipontot az illetõ? valaki ráuszithatná a modokat...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ha nem lennel teljesen ujreg es nem lenne slipe szagod talan meg meg is nezne vki....

riszpekt\'

1. anti a nagy szakertoje ennek nem olyan egyszeru mint elkepzeled
2. ez sem teljesen forumtema leven hogy illegalis 😛P
(azert ilyen nagy a pofam mert elertem az 50-et 😊)

riszpekt\'

plas
wáhááháháh 😊))
szopacc mi? szted valaki innen megnézi azt az oldalt? 😛PPP
fõleg hogy annyira ismeõs a neved😛
Holnap megézem céges gépen, tele víruskeresõvel, de ha csak egyszer is becsippan h. trójai...

Srácok a CC generlálás hogy mûködik? csak mert ha lesz g50 kardom és magam akarom taliztatni lehet ráfanyalaodok, hogy legyen Poli kõvem. Szal ha vki tudja segítsen már ki vele, hogy hova lehet beírni, és mikor...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

na mostmar jo a link

rohadt uw

Aha végeztem. Nem ossztogatom el / nem is adom el.

Natrak

mar csak az a kerdes hany usd-ért passzolod le?
nati hallotam ott is olyasmit hogy vegeztel
szex lesz érzem <#bee1>

Natrak

jah nagyon titokzatos...

riszpekt\'

hûûûhaaa ez már valami 😛 fogadjunk megkéri napi kezét 😄
Killer18
Nos, sziasztok!

A játékban Killer18 vagyok, és Napi-t szeretném megkérdezni hogy hol tudnám elérni, úgy hogy tudjak vele 4 szemközt beszélgetni, mert nagy segítséget kérnék tõle. Nem kalonline-ról szeretnék beszélni vele hanem nagyon másról.

Tehát NapoleontheHUN légyszives irj ide hogy van-e MSN vagy Skype cimed mert akkor azt elkérném, mert fontosról szeretnék veled beszélni.

Elõre is köszönöm.
Üdv. mindenkit még1x, és bocs a zavarásért.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

😞(((
nem forumtema de kirugott doki 😞

riszpekt\'

en se tudom waron neha van ilyen hogy piros a neve de nem assa es guildja sincs biztos vmi bug....

riszpekt\'

gvarga12
hat igen en epp akkor nottem ki a G24-es szettemet es jott a pas valami G8-ban
mondom had fejlodjon G24 LVL 13 korul azert eleg barati 😊

hamar utol is ertel 😊

de nem tom mar kinel van az a jo kis G24 elkallodott 😞

lol ez tenyleg furcsa,de ez hogy lehet hogy nem assassint ir neki?
Érdekes<#fejvakaras>

ugy rugtak ki vagy te mentel?
😞 ok
az a gond hogy ki lettem rugva szoval mar nem vagyok naprakesz sry 😞

riszpekt\'

na megjötem nyaralásból!
mui pls küld el mailbe vagy privibe jelenlehi szinteket meg amit oldalra akartok raklatni
plas
Tényleg régi szépidõk 😄

plas
ÚÚÚÚristen lvl 20 felett ??? 😊))))
Majd én is tartok egy kis nosztalgiázást. Különben azon gondolkodtam, hogy mikor is kezdtem a Kalt, de pontosan nem tudok rájönni...
Kb az elsõ hozzászólásoktól. Úgyanis itt találtam SGn. felkeltette az érdeklõdésemet, és abbahagytam a HL-ot, meg a CS-ot emiatt 😄
Emléxem még Napival találkoztam narooba, és adott egy G24es szettet, és meg voltam hatódva, hogy milyen rendes emberek vannak itt. És õszinténszólva egy kezdõt nagyon ki tud segíteni egy fullos szet. Bár kard nélkül volt ha jólemlékszem, ja és persze vissza kellett szolgáltatni. 😊)) Abban nõttem fel. Lenooboztak mikor lvl20 környékén akartam menni Skeletonokra vadászni partyban az akkori high lvl-ekkel. Akkor nem értettem miért... 😄 -persze G24es páncélban és még nem is white-tal-

gvarga12
hat igen a regi szep idok :-)
en is tudok jokat derulni 😊

ilyen kesoi oraban is akkorakat tudtam nevetni egyes regen leirt/elkovetett balfaszsagokon hogy hihetetlen
a legjobban azon lepodtem meg hogy Soladi akkor kezdte a jatekot mikor en 40 voltam lol 😊

riszpekt\'

plas 2005. ápr. 15. 13:15 | Privát | Válasz | #790

nah számomra egy MMORPG bõven elég.
ezt sem lehet -normális emberként- a karit lvl 50felé fejleszteni, nemhogy két MMOnál 😊))
😛PPP

riszpekt\'

540-553 is is jot derultem 😊)

riszpekt\'

most latom az ellentmondast:"majdnem 48 es cjb" gondolom nem kell elmeselnem miert 😊

riszpekt\'

ezen meg mindig sirok 😄D

riszpekt\'

2005. márc. 29. 11:35 | Privát | Válasz | #385

Néz én egyszer vmi Red skeleton warriorokkal "harcoltam" hát az olyan volt... egy csapás, rá sem tudtam verni egyet sem 😊)
De mondom ha többen mennénk, vagy tizen mindenki kb lvl 20 felett, akkor szerintem lenne esélyünk. Vagy nem így látjátok? 😄
Egy próbát megérne...
ma visszaolvastam egy picit es ilyen gyongyszemet talatam 😊 (plas volt a tettes)

riszpekt\'

en is ezt tennem ad oda vkinek az id-t meg a pass-t akiben megbizol es akinek megy,es ha o se tud bejelentkezni akkor legalabb tudod hogy az accoddal van baj

riszpekt\'

nem akarok kapzsi lenni 😛

riszpekt\'

gvarga12
baker remelem hamar megoldodik a problema
tenyleg nemtom mi lehet a gond
nincs valami ismeros a kozelben aki szinten kalozk es ki tudnad probalni a geperol ??

Slipknot
mast nem is ?😊 pedig fel vannak talizva a cuccaim :p sapin kivul mind wisdomos sapi meg glorius :p 19 es toji ^^ 4m geon majdnem 48 es cjb

botodat atvallalom szivesen xD

riszpekt\'