Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
riszpekt\'
trollok
varazslok
azt irjak hogy a dogi toronyban 10 folyoso lesz rengeteg szobaval 60-90-es szornyekkel
a tukordarabokat amivel a fo szornyet lehet megidezni majd a szornyek fogjak dobni vagy meg is lehet venni
a 70+ os szornyek allitolag mar csak 50+ os cumot dobnak es az 53-sa pancelt mindenki 55-osnek mondja
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
riszpekt\'
grat hozza
riszpekt\'
[email protected]
az email cimem itt tudsz elerni msn skype nem megy msn elvbol nem skypeolni meg nem tudnek mert ugy is mindig andrejekkel logunk TS-en
ICQ-m van ha gondolod megadom emailban de nem hasznaltam mar vagy 4 honapja
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
koszonom mindenkinek aki gratulalt
riszpekt\'
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Köszi a tiszta játékot!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
riszpekt\'
2. ez sem teljesen forumtema leven hogy illegalis 😛P
(azert ilyen nagy a pofam mert elertem az 50-et 😊)
riszpekt\'
szopacc mi? szted valaki innen megnézi azt az oldalt? 😛PPP
fõleg hogy annyira ismeõs a neved😛
Holnap megézem céges gépen, tele víruskeresõvel, de ha csak egyszer is becsippan h. trójai...
Srácok a CC generlálás hogy mûködik? csak mert ha lesz g50 kardom és magam akarom taliztatni lehet ráfanyalaodok, hogy legyen Poli kõvem. Szal ha vki tudja segítsen már ki vele, hogy hova lehet beírni, és mikor...
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Az assassin-nak latszik a neve. 😛
Natrak
Natrak
riszpekt\'
A játékban Killer18 vagyok, és Napi-t szeretném megkérdezni hogy hol tudnám elérni, úgy hogy tudjak vele 4 szemközt beszélgetni, mert nagy segítséget kérnék tõle. Nem kalonline-ról szeretnék beszélni vele hanem nagyon másról.
Tehát NapoleontheHUN légyszives irj ide hogy van-e MSN vagy Skype cimed mert akkor azt elkérném, mert fontosról szeretnék veled beszélni.
Elõre is köszönöm.
Üdv. mindenkit még1x, és bocs a zavarásért.
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)
riszpekt\'
riszpekt\'
mondom had fejlodjon G24 LVL 13 korul azert eleg barati 😊
hamar utol is ertel 😊
de nem tom mar kinel van az a jo kis G24 elkallodott 😞
riszpekt\'
mui pls küld el mailbe vagy privibe jelenlehi szinteket meg amit oldalra akartok raklatni
Majd én is tartok egy kis nosztalgiázást. Különben azon gondolkodtam, hogy mikor is kezdtem a Kalt, de pontosan nem tudok rájönni...
Kb az elsõ hozzászólásoktól. Úgyanis itt találtam SGn. felkeltette az érdeklõdésemet, és abbahagytam a HL-ot, meg a CS-ot emiatt 😄
Emléxem még Napival találkoztam narooba, és adott egy G24es szettet, és meg voltam hatódva, hogy milyen rendes emberek vannak itt. És õszinténszólva egy kezdõt nagyon ki tud segíteni egy fullos szet. Bár kard nélkül volt ha jólemlékszem, ja és persze vissza kellett szolgáltatni. 😊)) Abban nõttem fel. Lenooboztak mikor lvl20 környékén akartam menni Skeletonokra vadászni partyban az akkori high lvl-ekkel. Akkor nem értettem miért... 😄 -persze G24es páncélban és még nem is white-tal-
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
en is tudok jokat derulni 😊
a legjobban azon lepodtem meg hogy Soladi akkor kezdte a jatekot mikor en 40 voltam lol 😊
riszpekt\'
nah számomra egy MMORPG bõven elég.
ezt sem lehet -normális emberként- a karit lvl 50felé fejleszteni, nemhogy két MMOnál 😊))
😛PPP
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
Néz én egyszer vmi Red skeleton warriorokkal "harcoltam" hát az olyan volt... egy csapás, rá sem tudtam verni egyet sem 😊)
De mondom ha többen mennénk, vagy tizen mindenki kb lvl 20 felett, akkor szerintem lenne esélyünk. Vagy nem így látjátok? 😄
Egy próbát megérne...
ma visszaolvastam egy picit es ilyen gyongyszemet talatam 😊 (plas volt a tettes)
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
tenyleg nemtom mi lehet a gond
nincs valami ismeros a kozelben aki szinten kalozk es ki tudnad probalni a geperol ??
riszpekt\'