KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Amúgy én se a sok lag miatt hagytam abba, hanem ahogy Bucser mondta, több óra már akár 20% is és egy halállal vége. Na itt jön a lag, mert általában mikor szoktunk meghalni? az esetek 80%-ában lag miatt, 20%-ban figyelmetlenség, balfaszság miatt :)
Szerintem túl lassú a fejlődés, gondoljatok bele, 1 éve hagytam abba a kal-t, akkor SZASZA kb 48-as szintű volt, most hanyas szintű?: 65... 17 szintet ugrott 1 év alatt, pedig én ismerem SZASZA-t, ő aztán reggeltől estig, most is bementem és mondta hogy ne tudjam meg mennyit játszik egy nap :). Szal 1 év 17 szint már 48 felett, és miért? Azért, hogy elmondhassa hogy benne van a top 100-ban?, mert az oké, hogy erre azt lehet felelni, hogy ennyi erővel egyik MMO ,vagy sima játék sem ér meg annyit, hogy nyúzzúk és játszunk vele, de szerintem a Kal-ban már 50 felett nincs olyan sok lehetőség, csak új ruhák, meg néhány új vari.
Ez olyan kb mint a WoW-ban, max 60-as lehetsz, de vannak olyan szerverek ahol beállítják azt hogy nincs korlát. Annak sincs semmi értelme, mivel a fejlesztők csak 60-as szintig (mostmár talán 70-es) dolgozták ki a varikat, cuccokat és tovább fejlődni csak időpocsékolás, csak azért hogy elmondhassuk, hogy hú, én vagyok a legnagyobb szintű..
Szal én ezt éreztem a Kalban nagyon gyakran, hogy feleslegesen gürcölök.. Többnyire ezért is hagytam abba, mert már nem volt energiám a több órás öldökléshez. Amúgy meg a hack télleg nagy mértékben a játékosok hibája, nem szabad akármilyen honlapot meglátogatni, csak azért mert valami extra cuccot hirdetnek, mert tele vannak keyloggerrel az ehhez hasonló honlapok. Csak a főoldal meg a HQ. Engem is lehackeltek egyszer mert nagyon ostoba voltam...
Mindegy, a lényeg a lényeg, hogy a kal nagyon jó játék, még ezzel a pár hibájával együtt is, van valami sajátos hangulata, amit többi MMO-knál nem nagyon érzékeltem, nagyon jo volt vele játszani, nem bántam meg. A csapat is nagyon jo volt, akikből mostanra kb 2 ha játszik az akkori 40-ből.
Emlékszem amikor kezdtem, még nagyon gyerekcipőben járt a kal, úgy képzeljétek el, hogy Narootuh-ban voltak annyian kb mint most Pub of the Giant-ben, és a toplistán az első 100-ban még max 20-as szintűek voltak :) Szal én aztán régen kezdtem, lag egy szál se volt. Annál jobb volt, mikor először találkoztam egy magyarral, ő volt SZASZA :), aztán egyre többen lettek, és megindult a lagolás...
Szal összesítve a kal egy nagyszerű, sajátos hangulatú játék, örültem hogy játszhattam :) Jó volt most is visszamenni... Kicsit nosztalgiázni.
Jó játékot a még nagy Kalosoknak és a most kezdőknek is :)
ahogy mi mondtuk régen: SOK DROPOT
ByeZ