KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Na végre eltudtam indítani!
Chamber: az msn címeddel mi a helyzet?, mert már rég voltál bejelentkezve! Más lett? vagy már nem használod?
Bambi Hunter: melyik szerveren vagy? Hol kezdtél játszani? Egy jó tanács a sokból: mielőtt eladnál vmit először nézd meg az árakat Temporary Fort-ban, főleg az ilyen ToI meg a többi ami sokat ér, és csak utána add el! Mert vannak olyan szemetek, (énis ezt szoktam csinálni néha
) hogy bepingelik hogy én minden ToA-t megveszek 100k-ert, és a gyökér kicsi lvl-ű odamegy hogy nekem van én odaadom!, mert neki az a 100k nagyon sokat ér akkor, és aki megvette az nyert rajta 300-400k-t! Na szóval előtte nézz körül az árakkal kapcsolatban!
Ja meg a ToW is sokat ér, azokat a trinketbe gyűrűbe és az övbe tudod belerakni! Kő nélkül ne is próbáld!
A MagyarLovagok klánról meg csak annyit hogy Chamberrel beszéld meg, de még 2 hónapja úgy volt a felvétel hogy csak lvl 30 felettieket veszünk fel, nemtudom hogy ez így van e még!, Chamber ha nem akkor értesíts valahogy, ja és az msn-t is írd le hogy milett vele(d)!
(Bocs a hosszért.)