• gvarga12
    na haller emberek

van par jo hirem :-)

sikeresen elkoltoztunk az eddigi albibol :)
    be a varosba es mostmar van rendes netnek nevezheto szolgaltatasunk :)
    aki tudja ki az a sanyi annak mondom hogy tole is megszabadultunk (aki nem annak mondom hogy mar nincs klotyomanonk :) )

mivel a koltozes utan egy hetig nem volt netunk volt idom a vinyomat atbongeszni,
    hat erdekes dolgokat talaltam, ebbol teszek fel egy kettot most, remelem tetszeni fognak :

van itt olyan hogy mi juni 11.-en

ez meg egy BGTS juni 18. CEZA-e

ez itt megint a mi kis csapatunk mar a balival kiegeszulve (andr3j ne nezz a party chatra inkabb :) )

a csapat megint akcioban

itt mestin juni 22. meg Vcdragon es NetoBR egy kepen a fene se gondolta volna hogy ezek valaha hiresek lesznek :)

itt meg jol beleneztem a crowibaby szemebe :)

ez meg egy jol elkapott EB

ez pedig magicshit juni 28.-an o is dogikkal kezdte :)

az ominozus megbeszeles pengevel (igen direkt ultem hattal neki)

es az elmaradhatatlan :-) mindig mosolyt csal az arcomra ha latom (szerencsere Eru mielott elment csoadalkozni megfelelo lurert hagyott rank :) )

ilyen is csak nekem volt :)

ez pedig egy rovid tortenet :

mar eleg rendesen becsavarodtunk a giantoknal hatul a sziklanal (allitolag itt lesz a deli atjaro az uj varoshoz, hehe mar vagy fel eve el is felejtette mindenki a mitoszokat az uj varosrol :) ) aztan Andr3j elment egy korert amit szepen berakott a sarokba hogy aztan megoljuk mint a nagyok szoktak :)
    persze a szimbinek meg nagyobb adag lure-t kellett hoznia hogy le ne maradjon :)
    itt mar asszem Andr3j beterdelt es kilepett valoszinuleg maca healja nem volt eleg vagy nem voltunk meg eleg nagyok :)
    aztan maca meg szimbi teljesen bekattantak es elkezdtek az osszes dogit oda lureolni hogy ha mar lud akkor legyen kover :)
    na en itt kezdtem feladni hogy
    elve meguszom :)
    persze meg a chief is eljott es meglatogatott minket :)
    szerencsere Sol epp akkor ert haza es eljott reviveolni, mint az utolso kepen lehet is latni :) Eru meg nem is tudom mit csinalt talan autot parkolt, vagy fuvet nyirt, vagy lovat evett nem tudom de lehet hogy a donnat dongette :) , a lenyeg hogy az akszio utan 5 percel bejott TS-re es megkerdezte hogy, "Tortent valami ?" na en akkor rohogtem magam masodszor konnyesre :)

ez itt a laggom asszem mar egy ideje halott lehettem, de meg azret remeltem mindig remeltem, aztan persze kiderult hogy a labi fele menet mar az elso desire megolt csak nem lattam :( kicsit tavolra kop a mask eppen

a labiban kicsit maskent jott elo a lagg egyszer csak bent talaltam magam a falban hat erdekes volt es sehogy nem is birtam kijonni, maradt a port :(

egy kis nosztalgia pozolas over-rel meg juli 7.-en lejott hogy megmutassa a kardjat mondanom se kell hogy a kep ejfel korul keszult es Over meg akkor keszult kimenni skorpizni

itt pedig egy Gong temetese lathato a labi bal 2-es szoba jobb hatso sarkaban,
    Bali AkA Katrynha mondja az imat, mi pedig korbealljuk az aldozatot mielott szegeny atdiffundal a labi kovei ala a dogitemetobe :)

asszem ez a csapat eppen a 46-os szintem eleresere verodott ossze a labiban utolag is koszonet minden resztvevonek ja a kep :)

ez pedig mar a D2-ben keszult Andr3j egy sikertelen leulest kovetoen jol beragadt a padlo ala :) kep :) mit el hulyeskedtunk itt is :)

na a fene se gondolta volna hogy 2 orat el fogok itt szorakozni a kepekkel meg a szovegekkel, remelem megerte es tetszik a kis visszatekinto szeruseg az elmult fel evre :)