Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
riszpekt\'
telefont se birunk szerezni
nem tom mi lesz most du. megyek valakivel bezelni a mikros netrol remelem nem draga
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Sok kihagyás után (kibaxott munka faxom mar bele) megint itt vagyok és ha hellyel közzel a játékban fogok tartozkodni nem érdekell senki és semmi nyügje😊))
Szoval ha van valami keressetek bátran a karinevem még mindig😄eViLMaYCrY
Nah csá!
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Beszálltam, ha valaki találkozik egy Sevyr nevû pacákkal, az én vagyok!
Az 1. questek között, a "Szirupot" hol lehet megtalálni?
riszpekt\'
Vagy létezik feltörés hozzá?
Csak lvl30 fölött tudod ezeket a megvett köveket átadni árulni másik karakternek, használatuk elvileg lehetséges lvl30 alatt is(erre nem esküdnék meg).
Stone of Fishery - Ez a kõ neve ami a halászatot kétszeres sebességre gyorsítja.
Temp-Fort of Geum-Oh-Castle-ban szokták árulni játékosok, de nem kizárt hogy máshol is. Az ára a játékban kb. 60-70 ezer geon, ha jól emléxem.
(Sima merchant nem armor, weapon, food stb.)
Onnan ismered meg hogy vízparton van és rengeteg játékos veszi körül.
Ha sikerül a nagy tömegben ráklikkelned akkor elõjön egy párbeszédablak, itt kiválasztod "Set up a fish trap", ezután szépen elindul a számláló és elkezdõdik a horgászat.
Naroothban 2 ilyen emberke van egyik a híd alatt, másik a kikötõnél.
Cargo stationben egy ilyet találsz, lent van a vízparon egy kis móló mellett!
+lenne egy kérdésem: hogy kell halászni ? 😛 hálóm van ,de nem jövök rá
riszpekt\'
ha lesz net asszem felporgetem a dolgokat lehet hogy 2 geppel fogom nyomni ceg allja a rezsit 😊 na majd meg irok ha eljutok konyvtarba mindenkinek jo droppingot 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Gondoltam beköszönök ide is és mutatkozok hogy lássatok élek és nyomulok ezerrel már 23. szintü vagyok😊))
Az jo nem?😊Relativ a 32-höz kevés,de legalább már haladok és ezt nektek köszönhetem köszi mindenkinek aki segitett valamilyen formában és igy ujbol tudtam kezdeni.
Nah császtok!!!
Valakinek bejött már az ígért 300x pénz a Szerencse Nyaklánccal?
Nálam 50x-es volt a legnagyobb: 39x50 = 1950 <#vigyor2>#vigyor2>.
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
2-es lesz mar szombaton remenyeim szerint aztan ha vasarnap egy egesz lvlt fejlodok....
riszpekt\'
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
szerzunk neked G46ot. fullnemérdekel miaz, ha nem bírod felvenni, majd kivárod mostmár. Aztán gongolunk nekem vmit 😄
riszpekt\'
riszpekt\'
Bár ha keylogger van a gépeden elméletileg minden ID-d és Pass-od tudják.
SEGÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGGGGG!!!!!!!!!<#csodalk>#csodalk>
<#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
Itt avgyok élek nyugi😊)
Enyhén sok volt a melo és ez nem lesz másképp ebben a honapban szoval nem leszek sokat,de jol esik hogy valakinek azért hiányzok😊)
Ma tutkora nyomni fogom este 1 kicsit szoval keressetek bátran meg lehet hogy délután fele is ide ez a fene😊))
Szoval vagyok ma és küldizek tovább már nincs sok😛PPPP
Császtok!!!!
riszpekt\'
\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"
Mui békülj már ki... Miért kell ez az ellenségeskedés?<#conf>#conf>
riszpekt\'
riszpekt\'
Nálam tegnap volt elõször, hogy kettõt egyszerre le tudtam verni, bár medivel, de sikerült😊) Bár most még lvl39esen nem próbáltam...
Lehet kipróbálom gonogkat, mert jó lenne már egy cipõ legalább 😊)
Este felveszem a küldit, aztán amíg nem indul a party, küldizek. Asszem DevilSoldier Bowokat kell írtani...