• Bucser
    VAn egy rossz hírem: A perfect healinghez kell a restore azt meg-e tanultad -e??? Másrészt a Meditation sajna nem nő meg jobban:( 20 a max amit visszaad 3 másodpercenként.. már 3500 a mannám cuccban és továbbra is csak 20-at ad vissza... szóval ez tovább nem nő sajna:( Holott Cure2-vel már 910 körül gyógyítgatok:)HP meg 1600 körül van. Nekem üresen azt hiszem 8-64-74-74-9 +3wis ring +3wis belt +9-es Big Stick +4-es armor. A távlati célok: Full Ruinous és Glorious set (bár ha nem lesz pénzem akkor a Ruinous nem is kell) így a defensem is kellően magas lehet és a wisdomom is.

NA én kb így állok. Én a lightning vonalat le akarom építeni teljesen (sw-m már így sincs) és természetesen ha pasrtyban vagyok veszélyes helyen akkor zászló fel:) (ugye d2-ben) HA van mit fejezni nem fogok leülni a cure2-vel szinte soha aztán majd jön a GC a köv szinteken és ahhoz is fejezéssel elmegy minden:) addig meg összeszedek magamnak még vagy 5 wisdomot meg 2 +4-es gyűrűt meg talán néhány +4-es ruhadarabot...