12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Doma #3396 Stone of Birth nem trade-elhető cucc, szal mindenképpen kel kalcasht váltani ahhoz hogy meg lehessen venni. Szal ha valaki elstatolta magát akkor csak a fizetés az egyetlen út.
Bezzeg a koreai szerveren minden 20 szintnél ajandék stone of birth jár...
Ha valaki nagyon ügyes akkor talán filemásolgatással lehet szerezni. -
#3395 Csak Visa kártyával lehet fizetni a KalShopban?
Mert nekem lenne egy Virtual MasterCard csak nem tom lehet-e használni,csak a Visa-ra találok utalást...
Chamber: programozóóóóó? Az zsír nyugis meló....
Azért nekem is kitelik az időmből bőven a fórumhoz való ozzáállás :) -
#3394 Nah látom haladtok kispajtik! :))
Húzzátok is csak magatokat, mert ha visszatérek kell a party, hogy felhúzzon :D
Ha még megvannak a cuccaim :P :D:D
Látom még mindig nincs D3 :(
Sok dropot nektek! Fogunk még találkozni!
Tényleg ilyenekkel mint Alex, Hexetra, Doki, Over mi van? vagy már sehol senki...? -
Chamber #3393 Játékban nagyritkán azért lehet venni ilyen rebirth követ? Mert én még nemis láttam shopban soha. Pedig előfordulhat hogy majd kelleni fog nekemis, olyan kártyám meg nincs amivel KalShopban lehet venni (ha lenne akkorsem akarnék pénzért venni mondjuk =) -
#3392 jóltudod sajna:( -
Chamber #3391 Sajna csak "Stone of Rebirth"-el mostmár :/
Legalábbis én ígytudom. -
JohnnyFirpo #3390 statreset müxik? -
Chamber #3389 Azért mert:
1. melóból nemtudok Kalozni, szal max itt tudok válaszolni (ha tudok) :P
2. hátha olyanról van szó ami mást is érdekel itten :)
Úgylátom ma nem lesz túl nagy aktivitás itten...
5let: szimbi és napi kezdjetek el veszekedni hogy melyik a jobb, commander vagy vagabond =) -
Chamber #3388 Hát most épp nincs is mihez hozzószólni megint, nem dobtatok fel semmi témát :P
Azt olvastam akkor kapunk D3at ha a rankingon a legalacsonyabb szint 60 lesz.
^^ Na lehet hozzászólni, igaz lehet? :P -
Chamber #3387 Programozok, értsd: egész nap Kal-al kapcsolatos oldalakat nézegetek, de lassan elfogynak =) -
#3386 Ez így van Doma, én mindig olvasom minden nap, hogy ti mit ügyködtök össze vissza, és egy csomó infót lopok, ez jó a számomra, előre is köszike. Nem szoktam hozzászolni szinte semmihez, mert felesleges, mert már megszoktam hogy ugyse válaszol senki, legalábbis ezt vontam le a kb. 3 hete írt kérdéseimem. , de nem gond megoldottam egyedül.
Úgyhogy továbbra is sok jó üzit nektek, de ha vmi kérdésem van felteszem, de csak azért mert már ismerem annyira Chambert hogy ő ugyis válaszolni fog, de nemtudom minek irjam ide, hogyha megtudom kérdezni kal-on bellül is . -
Doma #3385 Vagyunk többen is akik olvassák csak max nem szólunk hozzá :D
-
#3384 Te mit melózol egyébként? -
#3383 Jah mostanában aktív lett a fórum, bár csak 3-4 állandó emberke van az a baj... -
#3382 Ez általában így van:) lehet a játék készítői is ezt használják mert gyakran akora baromságokat írnak, hogy az félelmetes:D -
Chamber #3381 Tegnap gyártottunk 28 hozzászólást... vki dobjon fel mais vmi témát, mert halálra fogom unni magam különben :D
Már tegnap végignéztem nagyjából mindent a kóreai oldalon is ami érdekelt.
Sőt még olvastam is kicsit, bár a kóreia->angol gépi fordításból nemlesz értelmes szöveg =) -
Chamber #3380 Már 4től Kalozhatsz... jó neked ;)
Én 4kor indulok hazafele, de mais lesz belőle 7 óra, mire le tudok ülni Kalozni :/
Segítenék speart hentelni, ha még sárga lenne (vagy ha nemcsak napi 2-3 órát tudnák játsszani) =)
Pár napja benéztem oda hátha van assa akit leölhetek... nemvolt :/
De leöltem kb 10 speart, és dobtak egy G37 íjat =) -
#3379 Kicsit ráhajtok én is a szintre mostmár csak meg akarom csinálni a spearos questemet (tagnap 2 óra alatt esett 3 db :/)
Utánna meg ha valaki d.u. 16h után akar egy jó healer az sikítson :) -
Chamber #3378 Én azt írtam hogy ez LOL
Épp azért mert nevetségesen kevés a +100, tehát nemis éri meg sztem. Elég a cure3 G1 és spóroltunk 2 skillpointot :) -
slapecz #3377 hat nem nagyon tudom elkepzelni mire nme jo az az 1200 hogy annyival tobbet akarsz....
over healel eltankolt 2 commandert ennyi meg boven eleg -
Chamber #3376 CSak lvl51 kell G1hez...
(G2höz meg lvl60, és csak 100HPval gyógyít többet, ez LOL)
HAJRÁÁÁ! =) -
#3375 Akarom a Cure3-mat ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
slapecz #3374 plas accountjan minden rendbe van ugyhogy neki innen uzenem hogy nem kell aggodnia
ebbol a ket dologbol viszont azt vonom le hogy vmi szerver oldali hiba lehet,ugyhogy csak a gmeken mulik :( -
slapecz #3373 csak remelni tudom hogy war elott megcsinaljak/rajovok hogyan lehet kikuszobolni... -
Chamber #3372 Igen, ez valószínűleg csak egy bug. Kalonline.com-on is sokan írták már hogy náluk is ezvan.
Nekemis el szoktak tunni a skillek a gyorsmenüs részből, meg tárgyak is invből, de aztán vissza is jönnek :)
De nálam eltűnni is úgy szoktak, hogy csak az ikonjuk tűnik el, ha az "üres" helyre viszem az egeret, szépen feldobja az ott lévő cuccról az infókat.
-
Chamber #3371 A hivatalos kóreai oldal szerint is a maximumok:
cure1 - 500HP, cure2 - 900HP, cure 3 - nincs max -
slapecz #3370 es az ugyan ezen az accon levo ijjaszomon minden rajta van szal 99% hogy bug.... -
slapecz #3369 olvastatok ezt a topikot kalhq-n?
az lenne a problemam hogy ahogy nezem velem is ez tortent. senki mas nem kapta ugyan ezt? plas accjara felek bejelentkezni bar nem hinnem hogy hack lenne mert a madaram meg nagyon sok minden megmaradt... -
Chamber #3368 Szimbinek kellenek a CJB buffjai + a cure, szal neki jóó a CJB =) -
Chamber #3367 Akkor bocs :)
Ma nekemis meglesz a 2. csíkom, remélem lesz az 2,5 is :)
Egyébként most hogy így átgondoltam, általában énis csak questek miatt szólózom. Többnyire partyzom és healelek.
Majd ha közelebb leszek 50hez, újra visszatérek a CJB vs Hermit kérdésre. -
slapecz #3366 es ismet jo nagy marhasagokat irtal de ha annyira akarod elcserelem a cjbmet a vagadra... -
#3365 de 45 vagyok:P:D
Sőt már megvan a 2. csíkom is:) -
#3364 Jah az éjszaka folyamán barátnőm lépett egy szintet az íjászommal -
#3363 Én még időben kapcsoltam és ujraosztottam :P
nah akkor marad az wisdom még jó hogy nekem nem kell majd ilyen támadó varázslatokon agyalnom ugyse sebzek szart se (max 300 lilákba)...
Tehát max healing a cél... -
Chamber #3362 Agira még a legelején adtam, mikor még tudatlan voltam (első, és egyetlen karakterem) :P
Meg 1x +5 statontot véletlenül wisdom helyett agira nyomtam... túl közel vannak egymáshoz =)
Mire változtatni akartam, addigra meg sikerült beszüntetniük az ingyenes statresetet :/
-
Chamber #3361 Restore-om nincs, de perfect healing sem létszükséglet, csak vészhelyzetre való... 30 percenként 1x használható =)
Sajnálatos hogy meditation nem javul tovább, asszem már nekemis 20akat ad :/
Zászló+fejezés meg alap, főleg GCs eggpartykban.
P.S: "KalOnline: SoladiVoniHUN Lvl 45Magician" nemis 45 vagy :P -
#3360 Chamber szerintem agira ne adj többet... sőt már az elején sem kellett volna rá:) -
Szimbi #3359 Ja egy kissebb csoportosulásnak hála (gondolok itt a szokásos partytársakra)
az én bolhazsákom 21 lett. -
Szimbi #3358 Na serácok! A cjb végig egy jól használható karakter viszont a hermit csak 53-tól lesz ütőképes. A commander sz*r, az íjászok meg gyorsan halnak. De amennyire egyes emberek gondolják a vaga se jó... <--- tapasztalat
Nemtom soli mágusával ökörködtem kicsit, és meglehetősen jókat szórakoztam.
(mostanában priestben mindig van az árusoknak speedje hogy gyorsabban áruljanak.) -
#3357 VAn egy rossz hírem: A perfect healinghez kell a restore azt meg-e tanultad -e??? Másrészt a Meditation sajna nem nő meg jobban:( 20 a max amit visszaad 3 másodpercenként.. már 3500 a mannám cuccban és továbbra is csak 20-at ad vissza... szóval ez tovább nem nő sajna:( Holott Cure2-vel már 910 körül gyógyítgatok:)HP meg 1600 körül van. Nekem üresen azt hiszem 8-64-74-74-9 +3wis ring +3wis belt +9-es Big Stick +4-es armor. A távlati célok: Full Ruinous és Glorious set (bár ha nem lesz pénzem akkor a Ruinous nem is kell) így a defensem is kellően magas lehet és a wisdomom is.
NA én kb így állok. Én a lightning vonalat le akarom építeni teljesen (sw-m már így sincs) és természetesen ha pasrtyban vagyok veszélyes helyen akkor zászló fel:) (ugye d2-ben) HA van mit fejezni nem fogok leülni a cure2-vel szinte soha aztán majd jön a GC a köv szinteken és ahhoz is fejezéssel elmegy minden:) addig meg összeszedek magamnak még vagy 5 wisdomot meg 2 +4-es gyűrűt meg talán néhány +4-es ruhadarabot...