• Bucser
    "aki egy ilyen fajta jatekkal jatszik muszaly hogy legyen vmi celja (uj ruha,uj fegyver,uj skill) nem ugy mint soli hogy teng mint a marha azt elvan..."

Barátom majdnem írtam valami nagyon csúnyát neked:) de tudod mit?? Csinálj amit akarsz... Az önző kis világodból nem kilátva nem csoda, hogy nem veszed észre azt, hogy nem mindenki azért csinál egy féle karit hogy neki jó legyen... Én azért leszek CJB mert a társaság akikkel partyzom Segít elérni ezt a célt én pedig ezzel az egész PArty hasznára válok.. rmeélem vágod az összefüggést. Mellesleg 6 emberről beszélsz:) elég LOL mert a mi kis társaságunk a TS-en lassan 10 fős és még nem beszéltünk azokról a külföldiekről akiknek ha sólunk jönnek partyzni... Mert tudják, hogy érdemes mert mi nem lépünk le a droppal és előrre tisztázunk mindent. Lemondok a dropról ha %0-es mert a partyban másnak nagyobb szüksége van rá viszont még én soha nem találkoztam olyannal a kis társaságunkban ha valakinek szüksége lett volna valamire akkor azt mondjuk neki "Bazdmeg nem ismerlek nem kapsz semmit"

Gondolkozz el azon Mui hogy CJBként miért nem tudtál fejlődni... Majd utána oszthatod az észt újra... engem meg hagyjál légyszíves lógva a kis "tápoló vérpistike" hozzáállásoddal... Nem tudsz rólam semmit és ha szerencsénk van nem is fogsz tudni...