KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Akkor csak idegesítelek kicsit jó??
#3283:
"adok 3 jo tanacsot
Ne legyel CJB! Ne legyel CJB! Ne legyel CJB!"
#3289:
"azt mondom hogy a cjb nem ad annyit mint amennyit a hermit ad akarmilyen jatekstilus,eletfelfogas,nem vagy vercsoport"
#3295:
"de ugyan azokon az elmenyeken hermitkent is at lehet esni es mint mondtam az jobb..."
#3297:
"te szoltal hozzam eloszor,te akartal meggyozni aztan persze hogy nem hagyom hogy hulyesegeket beszelj foleg ha nem tapasztaltad..."
NA csak ennyit ragdok ki a környezetéből:) nem akarok flamelni de aki itt rá akarja erőltetni másra a véleményét az te vagy ha végigolvasod a hozzászólásaimat mindenhol csak annyit írtam, hogy nekem jobb... Te viszont jossz azzal a nagy tapasztalatoddal (amire nagyívbe szarok) és majd jól megmondod nekem, hogy mégis mi a jobb!!! Jó lenne ha a saját kicsiny világod alapján nem általánosítanál és felfognád, hogy mindenki el tudja dönteni mit akar!!!!
Nem szeretem, ha megppróbálják belémerőltetni azokat a gondolatokat amiket nem tartok magamnak valónak... Azt meg pláne mikor te jössz azzal hogy neked húúúú de kurva nagy Kalos tapasztalatod van és higgyek neked hogy nekem milyen szar lesz mert te tudod!!!! Te mindent Tudsz és te soha nem tévedhetsz... Nem veszed észre Mui hogy talán kicsit el kéne fogadnod más véleményét is és nem állandóan a sajátodat erőltetni?? egy szóval sem mondtam hogy jobb a CJB annyit mondtam én az szeretnék lenni és nekem illlik a szemléletemhez és lelkivilágomhoz az ilyen dolog. Ennyi. Inenntől pls Ingoráld a hozzászólásaimat mert olyat mondok, hogy beleződülsz..:OP