• Ferec
    Üdvözletem minden kedves kalművésznek:))!

Kábé két hete bukkantam rá erre a jó kis mmorpg-re, miután kissé kiábréndultam egy másikból:)). Rögtön megtetszett a program sajátos keleties hangulata, a gépigénye, és persze az, hogy ingyenes:). Sokat nem tudtam még foglalkozni vele, mert inkább csak hétvégenként érek rá, de szorgalmasan gyűjtöm az infókat:). Sokat segített ez a fórum, és persze a kalhun.tk, de van még ami nem tiszta:).
    Indítottam egy varázslót. Abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy mire és mennyit érdemes tenni skillpontokat (és a statokat) ahhoz, hogy tudjak gyógyítani frankón másokat,és a harcban is ki tudjam venni a részem:). Milyen tárgyakat kell (ha kell) beszereznem a brutál páncélokon és botokon kívül?
    Van esetleg olyan magyar guild ahová kezdők is beléphetnek, és nem gond, ha századszor kérdez meg valaki valamit, illetve segítséget lehet kérni (és itt most nem lejmolásra gondoltam, ugyanis szeretnék mindet amire szükségem van magam előteremteni) ha nem megy valami? Vagy esetleg ismertek olyan Egyelőre elvagyok még magamban, de félek, hogy a szólózás egy idő mulva unalmas lesz. Szeretnék más magyar játékosokkal is nyomulni, de nem akarok senkinek a terhére lenni.
    Azt tudom, hogy lehet mindenféle ételeket készíttetni a városokban. hol tudok utánanézni annak, hogy milyen ételek vannak, azoknak mi a hatásuk, és milyen anyagokat kell beszereznem értük?
    Olvastam itt az assasinokról (azóta nagyívben kerülöm őket:))). Leírtátok, hogy milyen kockázattal jár, de nem találtam semmit arról, hogy miért jó assának lenni (hacsak nem azért, mert bárkit be lehet támadni), vagy hogy miért vannak egyátalán.
    Egy kicsit kicsit előreszaladtam a szintlépésekkel, és későn kezdtem el csinálni a küldetéseket, ezért már egy pár lény szürke lett:). Előfordulhat, hogy ha nagyon belehúzok, nem tudok majd teljesíteni küldetéseket, mert szürkén nem dobnak semmit?
    Egyelőre ennyi kérdés jutott hirtelen az eszembe, de tuti, hogy lessz még pár..:)

A válaszokat előre is köszönöm:).