• gvarga12
    remek minden regi gamer kezdi megunni es abba akarja hagyni ?? nema

reggel jol haladtam 2 terdeles desire oknal meg egy G42 mage csizma annyira a domb oldalaba esett ki hogy nem bírtam felvenni mondom fasza abba is hagyom erre az utso desire wondert dobott 4/1 st :) szóval ne oljetek szornyet domboldalba mert ugy jartok mint en :(
    ráadásul assat is oltem :)

terdeles utan mentem ki fortbol speedert erre a majom varazslo megtamadott az ijasz haverjaval fagyi lelassitott ijasz meg staggeringal lecsapott revive jovok visza meg mindig ott tobzodtak es a speedeloket irtottak de a maginak elfogyott a manaja elkezdte mindezt magyarazni az ijasznak meg hogy dobjon neki medit :)
    nekem se kellett tobb ott teremtem kozottuk aztan megsimiztem a varazslo pocijat a pajzsommal mondanom se kell elkezdett tantorogni :) adtam neki a TB-t mar terdelt is :) elotte meg kozben persze ment a hadonaszas a kardal valami 1K korul lehetett a lelkem HP-ja nezem az ijasz ott huzkodta ram a staggeringet az elsot kivedtem mikozben a varazslot simogattam a masodik betalalt HP-m fele banta 3. is ramhuzta mondom ezt mar nem varom meg ezt is hasba szurtam egy pajzsal ennek se tetszett TB meg egy kis lapogatás a kardal es mar terdelt is
    utana kaptam rendesen a speedeket a magiktol akiket mar parszor +szivattak meg mitossze anyaztak :) edes a bosszú :) kíváncsi lennék rá hányas szintuek voltak a sracok