• Bucser
    Hát nekem is a Dio-t jelenti és nekem az eleje óta olyan... (Kapsz egy questet mész előre és egyre nehezedő ellenekből kell x dolgot kiverni közben skilleket és cuccokat vehetsz Xp-ért és pénzért majd aztán elkezdhetsz kereskedni) csak itt nem 8-an vannak max egy serveren hanem sokkal sokkal többen.... Az assasin rendszer baromira tetszik a fejlődés sejtem, hogy miért olyan gyors az elején a közepétől meg miért dög lassú.. (ugye első 20 szinthez kellett 3-4 nap most meg eggelek meg pecázgatok mert kell a lé jobb armorra), Meg kell szerettetni a néppel a játékot már az elején ennek a legjobb módja az eredmények gyors mutatása és a skillek szórása aztán majd látod a fő sodrásvonalat és jönnek a guildek meg egyebek szépen forr ki a játék. NEm azt mondom, hogy nem tetszik, csak nekem néha kicsit már unalmas a Monstákat hentelni egyfolytában azért, hogy legyen pénzem és XP-m arra, hogy újabb monstákat henteljek még több XP-ért és pénzért:) amit szintén el fogok költeni az előző okokból:) Szóval érted a problémámat:) meg amikor partyba lépek valakivel és azon aggódik az illető, hogy miért én veszem fel a cuccokat holott nem fogja fel, hogy mindegy kiveszi fel a cuccokat és öl a partiban az XP és cucc egyenlően osztódik a tagok között...:)

Szóval változatlanul tetszik a játék csak egyedül solozást már unom:)