KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Sziasztok!
Kilépéssel kapcsolatban, csak annyit, amit Laze-nak is elmondtam, Knightal Overék bandájában jobban tudok fejlődni. Áthívtak. Legfőképp ennyi. Lassan Mui is eléri, h egyedül tudja tolni dogikat, nekem még lvl38on nem megy annyira, h ne kelljen leülni, minden egyes levadaszott dogi után pihenni. -Knight- :P
Laze pedig már régen elérte, sőt már 35óta nyomja...
Senkivel nincs semmi bajom szal nem ez volt az oka. Tény, h jobb olyanokkal partyzni akik hasonló szintűek, mint te. Én egyedül max szellemezni, vagy devilezni tudnék folyamatosan, de hát ez 38-39es szinten már nem ad ugye annyi XPt.
Mui, nincs veled semmi bajom azon kívül h néha igazán hanyagolhatnád a "csípős" beszólásaidat. Tegnapis rajtam van 1dogi meg 2maszk -Desire :P- és nem vettem észre, h Alex szintet lépett, hát később rákérdeztem... Ezért nem kell leoffolni. Tudom ne vegyem fel, de ez már nem az első. Néha Qva idegesítő tud ám lenni. Most nem azért mondom, mert össze akarok veszni veled, v hasonló, csak megkérlek, h hanyagold ezeket a későbbiekben.
Jah, és a régi guildból jönnek még a kunyerálások bőven. Nem akarok nevesíteni, de ilyeneket az arc, h majd ő eladja az általunk talált G46ot, és felezünk. Most erre mitmondjak?? :-X De ahogy észrevettem nem csak nálam vannak ilyenek...
Egyelőre ennyi :)