• TANKboy
    Nem tudtam eddig, hogy kell privizni a KAL-ban. A Diablo-ban /w *név volt a privi. Bocsi, hogy nem vettem észre az üzeneted. Annyi szöveg pörög ott a chat ablakban, hogy nem sűrűn figyelem, mert akkor játék helyett azt olvasnám. A privát üzenet más szinnel látszódik?
    Attól nem kell félni, hogy én lejmolni fogok tőletek. Nem szokásom kéregetni, ez amolyan büszkeség izé nálam. :)
    Viszont én elég össze vissza vagyok fent neten, szal ha van olyan emberke aki jobban megérdemli a klántagságot én nem állok az útjába.
    Már LVL13-as vagyok (hűhaaa :)), van egy G13-as kardom meg G16-os full set rajtam (bár pajzsom még nincs, de dógozom az ügyön), végre összekuporgattam rá.
    Ki lehet vhogy kapcsolni a tradelő emberkék üzeneteit a fejük fölül? Mert én úgy elkeveredek a falucskákban, borzasztóan zavar a sok felirat. Még nem vágom az árakat, de pár dolgot lehet venni NPC-ktől ezért tudom hogy nagyon sokan az áránál jóval-jóval drágábbért adják. Egy példa: NPC-nél a G16-os cipö 1157Geon, egy csávó ennek ellenére 30K-ért offerelte, de még sorolhatnám.