• plas
    Nah Jóreggelt arcok!
    A kivállással kapcsolatban csak annyi a hozzáfűzni valóm, hogy tényleg egyvalaki kitalálta, a többi -meg mint a birkák- követik. Egy klán,ha fejlődik, elkerülhetetlen hogy ne kerüljenek be kisebb lvl-ű emberkék, akiknek el kell magyarázni mire jó a guild, mit hogy lehet csinálni. Sztem ez már terhes volt nekik, meg az állandó kunyizás, ami szó mi szó tényleg elharapódzott az utóbbi időben... Adj kölcsön erre, adjál felseleges cuccot stb... Én nem mondom, hogy nem segítek, mert ha tudok szívesen megteszem, de pl Barbarianra is kíváncsi leszek, hogy megadja-e majd a 150Kmat. Nemgond, ha nem csak ezzel azt éri el, hogy innentől 100x is meggondolom hogy kinek adok akár 10Kt is kölcsön. A másik, és ezt Pengének is kellene mondani, hogy aki két hétalatt csak 1* jön fel játszani, ne foglalja a helyet olyanok elől akik többször is feljárnak, és nagyobb értékű tagjai lehetnek a guildnak!
    Brutal, ez új, hogy valaki a guildból nyúlta le a karidat... Muival egyetemben én is tudok neked kölcsönözni pénzt az újrakezdéshez... Bár megrendült a bizalmam az emberekben,de nálad látom az elszántságot :) Vagy összedobunk neked 3an egy XPkőre 15 naposra 1 hét alatt fel lehet vinni egy karit 36ra.
    Különben meg mi egy SubLeader feladata? Napi téged nem nagyon látlak már itt sem...remélem azért leszel :)))