KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
TANKboy #1270 Köszönöm szépen. ;) Korrekt válasz volt. Nagyából értem. Azért ezt a halászatot megoldhatták volna okosabban is. Mondjuk hogy bárhol lehessen halászni NPC nélkül vagy több Fishing Ground "Kepper" lenne. Borzasztoan beakasztja a játékot ha közelébe érek.
Első játékomban még szörnyet se öltem. Elmentem a kikötőhöz és sikeressen beragadtam egy helyre. Aztán elöször azt gondoltam mikor megláttam a tömeget a vizben, hogy vmi bug miatt átestek a karakterek a hídon és beragadtak oda. :)
Én azt is kissé rossz 5letnek tartom hogy szinte semmi se szintfüggő. Igy viszont nagyon megkönnyíti a játékot egy második karakternek, mivel az első feltápolt karaktertől át lehet adni sok jó cuccot az alap karinak. Aki szépen 1 csapással levág mindenkit az elején. Igaz, hogy nyögvenyelősnek érzem az elejét a játéknak, de azért ez se jó így.
Ha van logikus magyarázat erre, légyszi írjátok meg. Nem kell flamelni, ha valakit bosszantott amit írtam, ez szubjektív vélemény és szívessen "meghallgatom" (el is fogadom) az ellenvéleményeket.
Az Account nevem a játékban Jozska, karakterem neve ErunostaHUN (Knight), remélem összefutok magyarokkal a játékban.