• Cnensus
    erre meg:
    1. nem skint csináltam hanem kb majdnem minden texturához hozzányultam :)
    2. egy szóval nemmondtam hogy világmegváltó lett volna a cucc csak egy kis Naruto feelinget vitt volna bele, azoknak akik vágják hogy mi a fsz az.
    3. hát lehet h. viccesnek tartották azokrol a képekről amiket pont bepostoltam, hát igen az arcok kicsit elcsusztak de wazze tod mennyit kellett azért is xarakodni h. egyáltalán olyanok legyenek?
    ha átgondolod már csak az inventorydban megjelenő tárgyak ikonján élesítettem ami kb. 1300 textúra, na ezt egyenkén élesitgessed.
    a többit meg kikódolod, megcsinálod hozzá az új textúrát természetesen nagyfelbontásban, aztán azt letömörited kicsibe és visszakonvertálod, vegyünk monjuk egy setet: az áll egy sisakbol, felsőből,kesztyűből, nadrág és csizma. és nem ez nem 5db textúra hanem pl. a nadrág az már egyből 2db textúrából áll össze + van hogy egy tárgynak van 4-5részes textúrája. s ezeket csinálgassad.
    nem állitotm h. jobb de biztos hogy 100xor többet törődtem vele mint a tigriscsikosszemű rizsszedők, mé mondom? mert 2 szememmel láttam hogy mit művelnek (azonkivűl h. földet)
    és összemertem dobni valamit ehhez hallod, napi 12 óra munka és tanulás melett a szabadidőmben, wazzé, hát jere köpjél szemen :)
    te mit tudsz felmutatni? lvl 60+? büszkeség lehet.
    nem sértés meg nemis akarlak megbántani, sőt senkitse, vágod azért járogatok fel mert nem 1 embert ismerek(tem) innen ennyi, igaz márcsak a toaletkacsajerek meg aza felpeccselt srác (v1.5 vagy mi) éldegél itten meg talán egypáran.... :P